Radio Simplu

Divortat de Sandra din 2001 si ramas fara jumatate din averea pe care a agonisit-o in fotbal, ca urmare a partajului, Miodrag Belodedici s-a afisat cu noua iubita!

Insurati devreme, fotbalistii din Generatia de Aur sunt in etapa in care isi schimba partenerele. Multi au divortat in intervalul 40-50 de ani, iar acum o iau de capat cu viata de familie.

Miodrag Belodedici, cel mai titrat fotbalist din istoria Romaniei (singurul cu doua Cupe ale Campionilor, cu Steaua Bucuresti 1986 si cu Steaua Rosie Belgrad 1991) iubeste din nou, la 55 de ani.

Liberoul Generatiei de Aur s-a afisat cu noua iubita marti seara, la ziua lui Dorinel Munteanu, care a implinit 51 de ani.

Se considera batran pentru a fi, din nou, tatic 

”Da, este iubita mea. Sunt indragostit, dar nu ma insor. Este mai bine sa fii indragostit decat sa fii insurat. Sunt vesel, sunt bine… Iubita mea n-are treaba cu sportul”, ne-a spus Belo.

Tata de fata, Belodedici este hotarat, cand vorbeste despre posibilitatea de a mai avea urmasi. ”Ce copii? Copii faci cand esti tanar, nu la 50 si ceva de ani. Am eu parul negru, iar prietenii se uita la el cu ochelarii, crezand ca e vopsit, dar am o varsta…”.

In 2014, cand a implinit 50 de ani, barbatul din Socol (Caras-Severin) si-a deschis sufletul intr-un interviu luat de Libertatea la Cheile Gradistei.
”Sunt divortat. O sa ma insor! E o situatie pe care o tot aman. E la fel de 7-8 ani. Desi prietenii imi spun ca insuratoarea inseamna ca voi aveam mai mult par alb in cap. Totul e perfect in viata mea, numai sa ma insor. Atat mai am”, spunea Belodedici, angajat atunci, ca si acum, la FRF.