Radio Simplu

Dieta de detoxifiere a organismului îți poate face mai mult rău decât bine

fectele secundare care e posibil să intervină în detoxifiere: menstruaţie abundenţă (metroragie); accese de tuse, puseuri frecvente sau urinare frecventă, diaree, dureri de cap, amorţeală, furnicături în braţe, mâini şi picioare, erupţii cutanate şi acumulări de gaze.

În procesul de detoxifiere şi vindecare pot apărea simptomele unor boli sau afecţiuni mai vechi, care vor dispărea după ce organismul va vindeca regiunea respectivă. Organismul poate elimina şi purifica o stare de intoxicare reprimată încă din copilărie.

Este vorba în acest caz de problemele vechi de toxicitate, care au fost înăbușite la momentul manifestării lor, iar în prezent, organismul a intervenit la acest nivel cu scopul de a regenera şi restaura funcţionarea normală a ţesutului.

În general cu cât nivelul de toxicitate este mai ridicat, cu atât mai violenta va fi criză de detoxifiere. Depinde de cantitatea de medicamente pe care le-a luat în cursul vieţii. Simptomele sau disconfortul fac parte din criză de detoxifiere.

Ce este de evitat în cursul crizei de vindecare?

Deshidratarea, surmenajul, febră, nerăbdarea.

Efecte secundare uşoare ale crizei de detoxifiere:

simptome de răceală şi gripă

tuse cu sau fără expectoraţii

dureri minore intermitente sau de durată

mucozităţi în materiile fecale sau urina

pierderi de energie

erupţii cutanate sau prurit

secreţii la ochi

cefalee uşoară

vertij minor

scăderea în greutate

frisoane

hemoragii pe nas, de scurtă durată

Majoritatea oamenilor nu trec prin simptome severe. Este bine să colaboraţi cu un practician experimentat în detoxifiere şi efectele secundare ale acestui proces.