Radio Simplu

Detaliul rușinos observat de fani la finala X Factor. Mesajele furioase au început să curgă imediat

GALERIE FOTO (12)

Vineri seară, 18 decembrie 2020, a avut loc marea finală a emisiunii concurs de la Antena 1. Detaliul rușinos observat de fani la finala X Factor 2020 a fost chiar… momentul final. Toți și-au dat seama că emisiunea este, de fapt, înregistrată înainte și s-au supărat.

Detaliul rușinos observat de fani la finala X Factor
Vineri, finala X Factor 2020 a reușit să pună fanii pe jar. Aceștia au luat cu asalt pagina de Facebook X Factor România imediat ce emisiunea s-a terminat. De ce? Deoarece mulți dintre ei și-au dat seama că marea finala a fost înregistrată cu mult timp înainte și nu a fost live, așa cum se așteptau. Cu toate că este pandemie și filmările oricărei emisiuni tv sunt date peste cap de măsurile de siguranță, fanii X Factor s-au supărat. Mulți au luat cu asalt pagina de Facebook, acuzând că emisiunea a fost înregistrată și postul tv nu a anunțat, pe ecran, acest lucru.

Fanii X Factor, acuzații grave pe pagina de Facebook
Adevărul este că nici nu aveai cum să nu îți dai seama că emisiunea nu e live. În momentul în care toti artiștii au urcat pe scenă, fie ei concurenți ai X Factor, fie jurați care au oferit momente de senzație publicului, pe ecran apărea mențiunea Live. De aici, fanii emisiunii au dedus că ce văd ei este transmis live, la ora respectivă.

Detaliul rușinos observat de fani la finala X Factor a venit chiar la final, înainte ca Andrada Precup să fie anunțată câștigătoare. Care este el, vă întrebați? Toate bucățile de confetti care se aflau ba pe concurenți sau prezentatori (n.r. Răzvan Simion și Dani Oțil), ba pe concurenți. Fanii și-au dat seama astfel că emisiunea nu e live, ci înregistrată.

”Faci o super-emisiune două luni, vii cu finala înregistrată, tragi 4 bete separate cu cei 4 câștigători, zici stop vot, afli rezultatul voturilor în pauza publicitară și pui beta înregistrată cu câștigătorul, dar cu confetiile de la fake înregistrările precedente pe jos. Nu tu simțământ, nu tu reacție la câștigător, la învinși, totul fals și fără nicio emoție… Păcat, un concurs cu niște voci senzaționale, dar cu final de.. doi lei”, a scris un fan furios, pe Facebook.

Și, pentru a vă demonstra că mesajul de mai sus este real, vă invităm să urmăriți imaginile care îi stau dovadă, în galeria foto. Momentul final a fost cel care, după peste 4 ore de vizionat în fața micilor ecrane, i-a lăsat pe fanii emisiunii cu un mare gust amar.

Cum s-a votat la X Factor 2020
O altă nemulțumire a fanilor a fost modul prin care s-a votat în marea finală. Pentru că și-au dat seama că e o emisiune înregistrată, fanii s-au întrebat cum s-a votat. Unii dintre ei au mărturisit că mesajele pe care le-au trimis pentru a își susține fanii nu au ajuns la destinație. Alții mai pricepuți au explicat cum voturile au fost cele care au decis marele câștigător, desemnat la pauza publicitară dinaintea momentului în care a fost anunțat câștigătorul. Imagini cu aceste mesaje pline de nemulțumire găsiți la finalul galeriei FOTO de mai sus.