Radio Simplu

Detaliul observat de o fană în poza publicată de Adelina Pestrițu: „Asta face tot!”

Adelina Pestrițu își ține fanii la curent cu tot ce face, spre bucuria lor.

Adelina Pestrițu, una dintre cele mai frumoase femei din România, este urmărită de peste 1.300.000 de fani pe Instagram. A primit titlult de cel mai bun influencer din România, titulatură certificată recent de premiul de “Best Romanian Influencer” obținut la premiile internationale E! People Choice Awards 2019, trofeu pe care l-a primit în Los Angeles, în cadrul unei gale de excepție, la care au participat numeroase vedete hollywoodiene. Frumoasa româncă a avut ocazia să pășească pe covorul roșu și să le întâlnească pe cele mai cunoscute vedete din întreaga lume, cum ar fi Pink sau Kim Kardashian.

Adelina Pestrițu menține o relație foarte apropiată cu fanii ei, cărora le mulțumește deseori pentru susținere. Frumoasa brunetă publică mai mereu imagini pe rețelele de socializatre și le împărtășește celor care o urmăresc pe rețelele de socializare cum decurge ziua ei. Recent, a postat pe Instagram o fotografie cu o cupă de căpșune, dar un detaliu i-a atras atenția unei admiratoare „Mânuța lui Zenicuța face tot😂❤️❤️”.

 

View this post on Instagram

 

Atac la capsune 🐰🍓

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

Adelina Pestrițu, despre căsnicia cu Virgil Șteblea
Adelina Pestrițu se bucură de un succes formidabil ca influencer. Frumoasa vedetă a declarat că la tot pasul i-a fost alături partenerul ei de viață, Virgil Șteblea. Cei doi soți se înțeleg de minune, iar el acceptă faptul că mariajul cu superba brunetă presupune și câteva sacrificii. Mai exact, ea i-a spus încă de la început că fotografiie sunt foarte importante pentru activitatea ei.

„El mă ajută să fac acest content care ajunge la inimile oamenilor care mă urmăresc, el mă ajută să fac filmări, poze, are răbdare cu mine, este înțelegător și asta mă face să fiu naturală, să le prezint oamenilor viața exact așa cum este ea, fără să fiu stresată de un soț care cere încontinuu atenție.
De foarte multe ori, mi s-a întâmplat ca el să renunțe la momente frumoase ale noastre în favoarea mea, în favoarea muncii pe care o depun în fiecare zi și să mă înțeleagă, să spună: Lasă, că vreau să fii fericită, vreau să reușești”, a declarat Adelina Pestrițu, pentru VIVA!.

Loading...