Radio Simplu

Detaliul bulversant observat de telespectatori la Survivor România de la Kanal D!

Lola și Cristian fac parte din echipa ”Războinicilor” la ”Survivor România”, iar telespectatorii emisiunii au avut parte de o mare surpriză. Bineînțeles, într-o astfel de competiție apar legături ceva mai ”strânse” s-ar aștepta cineva, concurenții și concurentele empatizează și, astfel, nu pot lipsi unele scene… tandre care fac deliciul celor care urmăresc show-ul de la Kanal D.

Cei doi Războinici – Lola și Cristian – au fost surprinși într-un astfel de moment în episodul de luni seara. Tocmai avusese loc o discuție în tabăra ”Războinicilor”, iar telespectatorii au observat cum, după aceea, Lola și Cristian au plecat îmbrățișați. Mai mult, Cristian a sărutat-o pe frunte pe Lola, chiar înainte de a dispărea din cadru.

O apropiere ”suspectă” a fost observată și între Karina și Andrei, vorbindu-se deja despre… primul cuplu de la ”Survivor România”. “Știi, atunci când doi oameni se plac sau poate mai mult decât a plăcea… e o sclipire diferită în ochi. Degeaba… Zâmbesc cu toată fața, cu tot corpul, cu tot. Zâmbetul ăla că mă uit la el și zâmbesc că zâmbesc. Dar zâmbesc cu… alt drag, cu altă apropiere. Se vede, se vede diferența, oricum! Și alte gesturi nu sunt, nu au fost, adică, eu nu am văzut”, a declarat Emanuela, una dintre concurentele din echipa “Războinicii”. “Bă, eu zic că se simte ceva între Karina și Andrei”, a afirmat un alt concurent al show-ului de la Kanal D.

Bogdan Vlădău a părăsit ”Survivor România”
A fost propus spre eliminare de colegii săi, ceea ce nu dorea să i se întâmple s-a întâmplat. Bogdan Vlădău părăsește show-ul ”Survivor România” și nu a reușit să își mascheze dezamăgirea resimțită. În fața camerelor de luat vederi, Bogdan Vlădău a spus că și-ar fi dorit să rămână în competiție și că a reușit să își facă prieteni, menționându-i pe Mihai și Ceszar.

„Sincer nu mă așteptam la asta, dar erau 33,3% șanse, putea fi oricare dintre noi. Mă bucur foarte mult că mi-am găsit curajul să particip la așa ceva, având în vedere condițiile. Mi-aș fi dorit să mai rămân, mai ales pentru unii dintre colegii mei. Mi-am făcut câțiva prieteni care ar merita titlul de Survivor oricând, și aici mă refer la Mihai și la Cezar”, a spus Bogdan Vlădău, extrem de dezamăgit, după eliminare.