Radio Simplu

Denisa Nechifor, invitaţie în vacanţă pentru Adrian Cristea: „Să mergem toţi trei”

GALERIE FOTO (2)

Denisa Nechifor spune cum se „împacă” ea şi Adrian Cristea atunci când vine vorba de atribuţiile de părinţi! În plus, vedeta dezvăluie ce planuri măreţe au împreună vara aceasta.

Denisa Nechifor şi Adi Cristea se asigură tot timpul că Rania nu simte lipsa niciunula dintre ei, aşa că petrec timp împreună ori de câte ori au ocazia. De asemenea, vedeta se gândeşte că ar putea merge toţi trei într-o vacanţă, aşa că l-a invitat pe Adrian Cristea să meargă împreună.

„Eu nu am o problemă să mergem toţi trei în vacanţă. Chiar îl invit pe Adrian să mergem toţi în vacanţă. Este important ca Rania să fie alături de ambii părinţi”, a spus Denisa Nechifor penteu Antena Stars.

În urmă cu câteva luni, Denisa Nechifor a vorbit pentru prima dată despre o relaţie asumată, după cea cu Adrian Cristea. Denisa Nechifor spune că își dorește mai multă liniște în viața ei, dar păstrează misterul în privința bărbatului care-i aduce fericirea. „Îmi doresc poate un alt copil, deși nu vreau să audă fiica mea că nu vrea. Ea are zece ani și încă dormim în același pat. Se va obișnui cu cineva care îmi va oferi o stabilitate. Suntem cumva dependente. Îmi doresc o stabilitate emoțională, ca femeie. Am întâlnit un om special, dar nu doar unul. Am avut noroc să am alături de mine bărbați foarte în regulă, dar poate ne-am întâlnit în circumstanțe nepotrivite. Viața nu este doar despre dragoste, este despre un cumul”, a declarat Denisa Nechifor.

Loading...