Radio Simplu

Demisia momentului în televiziune! Pleacă după patru ani petrecuți în postul TV

Continuă plecările de la una dintre cele mai importante televiziuni de știri din România. După ce în 2019 postul a pierdut nume grele, și în 2020 jurnaliști vechi ai televiziunii au anunțat că doresc să înceteze colaborarea.

Bianca Firezar, unul din reporterii Digi 24 TV, și-a anunțat vineri pe Facebook încetarea colaborării cu postul de televiziune.

”Mulțumesc pentru tot! Televizorul rămâne deschis pe Digi24. Au fost tare faini ultimii mei patru ani!”, a scris ea pe internet.

Plecări în valuri din televiziunea de știri
Trebuie precizat că nu este singura plecare din ultima vreme de la postul de televiziune amintit.

Simona Popa, producător al Jurnalului economic, precum și Simona Simionescu, jurnalist economic la Digi 24 încă din faza de început a stației, au părăsit postul anul trecut.

În plus, Oana Despa și Anamaria Nedelcoff au plecat tot în 2019 de la Digi24 TV, după ce emisiunea de care se ocupau, ”România furată”, a fost scoasă din grila de programe.

Radu Maxim, producătorul general al postului Digi 24, și-a anunțat la rândul său plecarea în 2019, după mai bine de nouă ani, pentru a se ocupa de principala emisiune de știri a unei televiziuni generaliste.

Ioana Țigănilă, unul dintre cei mai vechi oameni din echipa Digi 24 Tv, a decis să părăsească postul de știri, la finele lui 2019, după nouă ani, perioadă în care a realizat mai multe proiecte importante.

Oameni grei au părăsit postul și în 2020
Plecările au continuat și în 2020. Alina Manolache, reporter politic şi moderator al emisiunilor ”24/7” şi ”Cap limpede”, realizată în colaborare cu gazetarul Cristian Tudor Popescu, a anunțat în ianuarie că preferă să colaboreze cu o altă instituție de presă.

Iar Elena Vijulie Tănase, unul din cei mai vechi oameni ai postului, a plecat susținând că are nevoie de altă ambianță profesioanlă.

De asemenea, Roxana Lăzărescu, prezentator important al televiziunii, și-a anunțat plecare în 2020, după șase ani la Digi 24 Tv.

Alte două nume care au ales să practice jurnalismul în altă parte și au plecat în 2020 de la postul de televiziune amintit sunt Andrei Tomescu și Bogdan Ocnaru.