Radio Simplu

Delia, tu ești, mamă? Ți s-a ars becul în dressing și n-are cine să ți-l schimbe?

Dornică să-și petreacă o după-amiază fără să fie deranjată de nimeni și nimicuri, Delia a încercat să treacă neobservată într-un mod relativ bizar. A ieșit să ia masa în oraș îmbrăcată cu un strat gros de haine, întocmai ca un eschimos.

Puține sunt momentele în care Delia poate fi văzută în afara luminii reflectoarelor. Pentru că majoritatea timpului și-l consumă fie prin concerte, ori filmează pentru iUmor, sau călătorește te-miri-unde.

Așadar, pentru cei care sunt curioși cum decurge o zi normală din viață ei, v-o prezentăm pe eclectica artistă ”camuflată” din cap până în picioare pe terasa unui restaurant cochet, unde a savurat un brunch alături de soțul ei foarte flămând și un alt cuplu absorbit de poveștile divei.

Pe cât și-ar fi dorit ea să nu fie întrezărită, n-aveai cum s-o sari cu vederea nici dacă zburai la 10.000 de metri. Îmbrăcată cu multe straturi de haine, de parcă e obișnuită să trăiască într-o colibă de gheață (nu într-un duplex de un milion de euro), paparazzii CIAO.RO au surprins-o rebegită de frig, trăgând cu nesaț dintr-o țigară… zici că era un eschimos care abia a descoperit țigările elctronice.

Nu ar trebui să ne îngrijoreze prea mult apariția ei, după cum chiar ea a declarat … a ajuns într-o stare foarte comodă și nu face altceva decât să se bucure de această senzație.

“Nu îmi e deloc greu să îmi aleg ținutele pentru iUmor, în ultima perioadă cred că pun pe mine ce apuc și ies repede din casă. Am ajuns să fiu extrem de atentă cu confortul meu psihic și fizic și trec peste orice stil vestimentar doar ca să fiu comodă”, a declarat artista la un moment dat.

Sursa:Ciao.ro