Radio Simplu

Delia stă într-un penthouse superb. Apartamentul ei este pe două etaje și costă enorm

Delia Matache, una din cele mai în vogă artiste de la noi, stă alături de soțul ei, Răzvan, într-un apartament din nordul Bucureștiului. Dacă până de curând cei doi locuiau în casa lui Răzvan de la Unirii, zona cu pretenții în capitală, de o vreme în coase s-au mutat în penthouse-ul care se întinde pe două etaje.

Cu o suprafață de 400 de metri pătrați și o terasă care se întinde mult, Delia și Răzvan și-au amenajat inclusiv o piscină pe acoperiș. Au investit peste 1 milion de euro în apartamentul visurilor.

Amenajarea apartamentului a fost făcută de o echipă de designeri de interior și arhiteci, care s-au ocupat de cele mai mici detalii.

Delia are 37 de ani este artistă în primele locuri din topurile muzicale și are două poziții de jurat. La iUmor, alături de Mihai Bendeac și Cheloo, asigură buna dispoziție de weekend, iar la X-Factor alege concurenții cu cea mai bună voce.

A devenit cunoscută în România cu trupa N&D. Piesele „Vreau să plâng” și „Vino la mine” au cucerit rapid publicul care se înghesuia masiv la concertele sale.

Pe planul muzical solo, Delia a avut parte de succes meritat. Hit dupa hit a lansat și fanii au apreciat stilul ei. Veselă și mereu cu zâmbetul pe buze,Delia râmâne un model pentru artiștii români aflați la începutul cariei muzicale.