Radio Simplu

Declarațiile pe care le-a făcut despre Cristina Ţopescu au stârnit un val de reacții:

La începutul anilor ’90, Cristina Ţopescu ar fi avut o idilă cu Gică Hagi, responsabil pentru acea scurtă poveste de dragoste fiind George Becali. Afaceristul a povestit că, în urmă cu 13 ani, Hagi era foarte îndrăgostit de o prezentatoare TV, care se pare că ar fi fost Cristina Ţopescu, iar el i-a ajutat să fie împreună.

Pentru că era una dintre cele mai frumoase femei care apăreau la TV, în anii ’90, Cristina Ţopescu era foarte curtată, iar unii dintre cei care au fost cuceriţi de zâmbetul său, în acea perioadă, ar fi fost Gică Hagi.

Totul s-a întâmplat în discreţie maximă, aşa cum a fost, de altfel, toată viaţa Cristinei Ţopescu şi chiar şi a lui Gică Hagi, „Regele fotbalului românesc’. Dacă Gigi Becali nu ar fi povestit asta într-o emisiune TV poate că nu s-ar fi aflat niciodată!

„Mă suna la trei noaptea (nr. Hagi), că s-a certat cu Balint și cu Belodedici, că aia îl făceau pitic. Cu toate astea, a avut cele mai frumoase femei din București! Le-a cunoscut numai prin mine. Să dau niște exemple: a văzut o gagică la TV, mamă ce gagică! Nu-i spun numele’, a declarat Becali acum 13 ani în emisiunea Nașul de la B1 TV.

„Fata l-a plimbat vreo două săptămâni și îmi părea rău de el. Ce crezi c-am făcut? I-am închis în casă cu cheia și i-am spus femeii așa: Nu scapi de aici până nu faci dragoste cu Gică’, mai spunea atunci Becali, iar mai apoi toată presa a tras concluzia că ar fi fost vorba despre Cristina Ţopescu.

Relația pe care ar fi avut-o Cristina și Gică nu ar fi durat mult. Din spusele lui Gigi Becali, cei doi s-ar fi iubit o scurtă perioadă la începutul anilor 1990.

Mai apoi, Hagi s-a însurat cu Lena Celnicu, însă căsătoria lor a durat doar doi ani. În 1995, Hagi a păşit la altar alături de Marilena, femeia cu care este şi în momentul actual şi care i-a dăruit doi copii: Ianis şi Kira.

La rândul său, Cristina s-a îndrăgostit de Ştefan Bănică, însă povestea lor de dragoste a durat doar trei ani, deşi: ” Ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înţeles”, după cum a declarat ea.