Radio Simplu

Declaratie ULUITOARE a unei femei care il cunoaste pe MONSTRUL din Caracal: “Să transmiteți mai departe ceea ce făcea el și cu prietenul lui Mihai”

GALERIE FOTO (2)

Detalii în exclusivitate despre ce a făcut criminalul de la Caracal în Italia, acolo unde a stat o lungă perioadă de timp.

Detalii în exclusivitate despre ce a făcut criminalul de la Caracal în Italia, acolo unde a stat o lungă perioadă de timp. Echipa Realitatea TV a obținut o mărturie care ar putea extinde ancheta pentru proxenetism și trafic de persoane până în peninsulă.O femeie care a fost în apropierea lui Gheorghe Dincă la Bari a povestit cum acesta aducea tinere împreună cu ceilalți membri ai grupării. Fetele erau mințite că vor avea grijă de bătrâni dar erau trimise să se prostitueze, scrie Gazeta Românească din Italia.
Femeia povestește că Gheorghe Dincă își făcuse loc printre proxeneții din Bari, în Italia. Tinere românce, fără posibilități prea mari de angajare în țară, ajungeau aici cu promisiunea că vor îngriji de bătrâni.

“Pot să vă spun ca să dați mai departe, să transmiteți mai departe ceea ce făcea el și cu prietenul lui Mihai. Mihai era din Constanța. Ăștia aduceau fete, le lua banii, le bătea. (REPORTER: De unde le aducea?) Nu știu de unde le lua… nu știu. (Erau românce?) Erau românce, sigur că da. Și erau și fete care erau prietene cu ei, pe care le chemau. Le chemau ele și pe urmă le dădeau în primire lor”. a declarat femeia.