Radio Simplu

De nerecunoscut! Cum arăta Mirela Vaida la debutul în televiziune. Prezentatoarea ”Acces Direct” s-a schimbat mult în 15 ani

GALERIE FOTO (4)

Sunt ani buni de când Mirela Vaida lucrează în televiziune și, chiar dacă o vreme s-a retras pentru a se dedica vieții de familie, toamna aceasta revine, la cârma ‘Acces Direct’. Nimeni nu mai știe cum arăta vedeta în urmă cu circa 15 ani, iată imagini neștiute de atunci.
Mirela Vaida este una dintre cele mai populare vedete de televiziune, iar popularitatea sa nu a scăzut nici în pauzele dedicate creșterii copiilor săi. Vedeta are trei copii: o fetiță, Carla (patru ani), un băiețel, Vladimir, de aproape trei ani, iar anul acesta în aprilie a adus pe lume încă un băiețel, Tudor Ștefan.

Cum arăta Mirela Vaida la debutul în televiziune. Se întâmpla la începutul anilor 2000
Mirela Vaida nu a uitat nicio secundă televiziunea, mai ales că este o pasiune veche de aproape 15 ani. Deși prima sa apariție tv, la un post local din Iași, a avut loc pe vremea când era încă la liceu, în clasa a XI-a, ca moderator a debutat în 2004, alături de la fel de cunoscutul Cosmin Seleși.

‘Mi-am adus aminte cum au fost începuturile, câte emisiuni folclorice am prezentat, cum am evoluat fiecare. Am început prin a prezenta un matinal de folclor cu Cosmin Seleși, în 2004, la Favorit TV, apoi o emisiune de seara, vinerea, cu multă voie bună, alături de Gelu Voicu. Nici nu știu cum au trecut anii’, a rememorat Mirela Vaida în urmă cu doi ani pe blogul personal.

La debutul în televiziune, vedeta care a devenit populară ulterior prezentând emisiunea ‘Mireasă pentru fiul meu’ avea o preferință pentru părul cârlionțat.

Mirela Vaida revine în televiziune, la Acces Direct’
După ce o bună bucată de vreme a stat departe delumina reflectaorelor, Mirela Vaida se întoarce la pasiunea sa, televiziunea. Și nu oricum, ci la cârma ‘Acces Direct’, preluând ștafeta de la Simona Gherghe. ‘Exact de azi într-o săptămână ne întoarcem! Mă întorc într-o redacţie în plină forfotă, într-o echipă puternică, la un format cu vechime şi subiecte fierbinţi, sociale, mondene, la un format care a ţinut, de-a lungul anilor, milioane de telespectatori în faţa televizorului. Mã întorc la Acces Direct, în direct, în fiecare zi, de la ora 17:00, pentru a discuta, a comenta, a diseca fiecare ştire importantă, fiecare eveniment, fiecare emoţie în parte! Într-un format nou, fresh, dinamic, într-o haină nouă, cu noi provocări. Abia aştept reîntâlnirea cu telespectatorii fideli ai emisiunii, din 2 septembrie, cu multă energie, dinamică, entuziasma şi mult chef de muncă’, a anunțat Mirela Vaida.

Foto: arhiva personală, Antena 1, Instagram