Radio Simplu

De nerecunoscut! Cum arăta Florin Salam pe când nu era starul manelelor de astăzi Video

GALERIE FOTO (7)

Cariera lui Florin Salam se întinde de-a lungul a trei decade, în ciuda faptului că manelistul nu a împlinit de prea multă vreme vârsta de 40 de ani. În schimb, talentul de care dădea dovadă încă din adolescență l-a făcut celebru sub numele de Florin Fermecătoru` și l-a propulsat în fruntea lumii manelelor.

Florin Salam este, acum, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi din țară, iar cei care își permit să se bucure de vreun recital de-al lui își dovedesc astfel ”șmecheria” în fața rivalilor.

Cu toate acestea, deja începuse să pună la punct ceea ce, peste ani, a devenit celebru în showbiz ca ”nebunia lui Salam”, Florin mișcându-se și în timpul recitalului oferit la, probabil, o nuntă mai puțin avută, ca ”electrocutat”. Cu toate acestea, în ciouda ca oamenii din jurul lui dansau și, din când în când, cineva îi mai băga câte un bănuț în buzunar, atmosfera era departe de a fi una.. fierbinte.

Florin Salam, probleme de sănătate din cauza epuizării

Tatăl meu este bine! Nu s-a operat, doar că, un om, atunci când munceşte foarte mult, n-are cum să nu fie epuizat şi obosit. Este vorba de sănătatea lui, care este cea mai importantă pentru copiii lui, pentru familia lui. Oamenii care îl doresc la nunţi sau evenimente trebuie să se gândească că el s-a gândit şi la sănătatea lui. El punea cariera pe primul loc, şi apoi sănătatea”, a spus Betty Stoian la „Star Matinal de Weekend”.