Radio Simplu

De ce zodia Capricorn e considerată cea mai inteligentă dintre toate

Cea mai inteligentă zodie dintre toate! Judecata ei e perfectă! Fiecare zodie s-a născut cu o calitate de necombătut. Dintre toate însă, o zodie are o calitate este cu adevărat impresionantă: inteligența sclipitoare.

Fără fală modestie, cea mai inteligentă zodie din horoscop, cu o judecată de necombătut, este zodia Capricorn.

Capricornii au o gândire extrem de precisă și calculată, sunt foarte isteți iar ceea ce vor să facă trebuie mereu să aibă finalitatea dorită. La capitolul imaginație, aceștia nu excelează, pentru că văd mereu viața în alb sau negru.

Nativii din Zodia Capricornului se disting prin corectiudine și autodisciplină, prin eficiență și seriozitate, uneori, exagerată. Relațiile, viața profesională, dragostea și căsnicia sunt influențate de trăsăturile lor dominante.

Personalitate Capricornului

Capricornul este foarte calculat și exigent cu sine și cu cei din jur. Dacă îi meriți încrederea, vei vedea partea sa emoțională, compasiunea și capacitatea de sacrificiu. Tipic pentru Capricorn:

Calitățile Capricornului

exigență față de sine și față de ceilalți;

disciplină de viață strictă;

onestitate, corectitudine;

simț al umorului limitat;

realism, gândire logică;

pragmatism;

autoritate.

Modul lor direct, chiar transant de-a fi te poate intimida la inceput, dar, daca vrei sa te apropii sufleteste de o nativa Capricorn, vei fi uimit sa constati cat este de retinuta la inceputul relatiei. Nu va fi usor sa o descoperi, dar cand isi deschide sufletul, devine cea mai dedicata partenera.

Te cucereste cu un singur zambet la momentul potrivit si nu-ti spune TE IUBESC de la primele intalniri, poate nici dupa cateva saptamani sau luni, ci doar cand e sigura ca asta simte si ca totul e reciproc. Cele mai profunde sentimente le tine pentru ea insasi, ferecate intr-un colt de suflet si nu le dezvaluie decat in momente importante, nu la intamplare.

Declaratiile nu sunt punctul ei forte. Poate fi romantica sau obraznica, pasionala sau rece, in functie de modul in care ii starnesti simturile. Iubeste si uraste la fel de intens si cu perseverenta. In plus, este eleganta, stilata si are un bun gust de invidiat. Inclusiv in materie de barbati.

Femeia Capricorn se impune prin:

subtilitate și rafinament;

senzualitate bine controlată;

respingerea hotâtă a compromisului;

abordarea cu seriozitate a carierei.

Nu sunt foarte vorbarete, desi pot deveni extrem de comunicative, in functie de context. Cu siguranta stiu sa asculte si sa dea sfaturi bune si obiective. Daca gresesti, prietena Capricorn iti deschide ochii, dar te va sustine orice ai alege, fara sa te judece. Cand e suparata, nu e bine sa fie lasata prea mult in starea asta, caci are obiceiul sa isi adanceasca temerile analizand problema pe toate partile. N-o sa te lase sa-ti dai seama ca sufera, dimpotriva, are tendinta sa se implice in multe activitati care sa o tina ocupata atunci cand lucrurile nu merg lin pe plan emotional. Alteori, ca sa se relaxeze, sta pur si simplu singura cu propriile ganduri, fara ca asta sa insemne ca e depresiva sau trece printr-o drama.

Desi e cu picioarele pe pamant si serioasa, nu-i lipseste simtul umorului si te incurajeaza exact cand ai cea mai mare nevoie. Poate fi si foarte sarcastica, daca isi propune. Sau chiar fara sa vrea.

E obisnuita se nu se bazeze pe altii, doar pe propriile forte. Lucreaza mai mult decat multi barbati pentru a ajunge unde isi propune pe plan profesional si financiar. Este foarte disciplinata si ambitioasa. Impune respect si crede in egalitatea dintre sexe, asa ca n-o sa stea la cratita decat cand si cat vrea ea. Se descurca de minune ca mama singura si un divort nu ii clatina increderea. Este, de asemenea, una dintre cele mai responsabile persoane pe care le vei intalni. N-o sa aiba niciodata imprumuturi nereturnate sau rate neplatite. Si mai au o calitate femeile Capricorn: reusesc sa disciplineze pe oricine au in preajma, fie sot, prieten sau copil. Nu si-ar pierde timpul cu cineva cheltuitor sau neorganizat.

Profilul profesional

disciplină în muncă;

responsabilitate;

exigență față de coechipieri și subalterni;

capacitate de muncă constantă;

claritate în gândire;

abilitatea de a se adapta la orice mediu;

puterea de a îndeplini la un nivel excelent activități diverse;

implicare emoțională moderată, spre deloc.

femeia CapricornOdata ce si-a facut o impresie despre tine, este greu sa i-o mai schimbi, dar are rabdare si iti ofera multe sanse sa-i demonstrezi ce poti inainte sa te eticheteze. Uraste mincinosii, iar ea insasi nu reuseste deloc sa minta sau sa se prefaca. Este ca o carte deschisa pentru cine o cunoaste.