Radio Simplu

De ce zodia Balanță este mai bună decât toate celelalte la un loc

Când vine vorba de Balanță, cuvântul de bază este control. Balanța dorește, aspiră și are nevoie de acest control mai mult ca orice altă zodie.

Nu contează dacă vorbim de relație de muncă, de prietenie sau de dragoste, Balanțele au nevoie să se simtă în control.

Superputerile Balanței sunt inteligența, seducția și impertinența. Frumusețea este sinonimă cu nativul din Balanță, ceea ce o face și pe ea o superputere.

Felul în care se îmbracă și felul în care gândește o Balanță vor ajuta să manipuleze oameni și destine.

Vei reuși să identifici rapid o Balanță, este o persoană înaltă, slabă cu ochi fermecători. Mereu curată, bine îmbrăcată, Balanța nu va lucra în domenii așa-zis murdare.

Perseverent și competent, un nativ din Balanță are succesul garantat în ceea ce face. Această zodie este destinată să aibă o carieră în învățământ, să fie educator, profesor, scriitor etc.

În aparență, de la distanță, pare genul de om care nu se teme de nimic, îndrăzneț, bine ancorat în realitate. Este expresia perfectă pentru un supererou perfect scos din benzile desenate.

Superputerile Balanței pot, uneori să îi copleșescă. Entuziasmul, ambiția, îndrăzneala și încrederea în forțele proprii vor ajuta la gestionarea și folosirea precaută a acestor superputeri.

Joaca cu destinul nu aduce niciodată fericirea, Balanțele sunt sfătuite să acționeze cu precauție ori de câte ori își folosesc superputerile.

Balanța trebuie să fie atentă când îți folosește șarmul hipnotic asupra celorlalți. Marele ei defect este că este nerăbdător. Din păcate, nerăbdarea vine la pachet cu un egoism exacerbat și o vanitate necontrolată.

Fiecare supererou are un călcâi al lui Ahile. Balanța va avea probleme de sănătate în zona capului, dar și a stomacului.