Radio Simplu

De ce trebuie să lăsăm un pantof în seiful camerei de hotel. Acest truc „de siguranță” poate salva o vacanță

O însoțitoare de zbor a împărtășit cu internauții câteva din secretele ei atunci când călătorește. Ea îi îndeamnă pe turiști să-și lase un pantof în seiful camerei de hotel ca „măsură de siguranță”.

Însoțitoarea de zbor lucrează pentru compania aeriană KLM și împărtășește în mod regulat trucurile ei de vacanță cu internauții de pe TikTok. Ea spune că, de fiecare dată când călătorește, își lasă un pantof în seiful din camera de hotel.

O măsură în plus de siguranță
Majoritatea oamenilor își depozitează obiectele de valoare și documentele în seiful hotelului. Adesea turiștii uită că și-au lăsat obiectele de valoare într-un loc sigur, ceea ce înseamnă riscul de a le uita.

Însoțitoarea de zbor pe nume Eshter vine însă cu un truc pentru turiști: să-și lase un singur pantof în seiful hotelului, alături de celelalte obiecte valoroase. În acest fel, atunci când părăsiți camera de hotel și vă împachetați lucrurile vă veți aminti că aveți obiecte lăsate în seif.

Dacă nu luați în vacanță mai mult de o pereche de pantofi, atunci puteți lăsa în seif orice obiect pe care credeți că nu îl veți uita atunci când părăsiți camera de hotel.