Radio Simplu

De ce femeile bune la suflet nu sunt apreciate cu adevarat

Dacă o femeie este bună la suflet, acest lucru nu înseamnă că este prostuță sau naivă. Ea vede aceleași lucruri ca și alții. Ea poate diferenția oamenii sinceri de cei falși.

Ea știe cui îi pasă cu adevărat și cine doar imită această atitudine. Ea înțelege totul, însă cu toate acestea nu se schimbă și nu se lasă influențată de alții.

O femeie bună la suflet cu ușurință găsește iubire, întrucât caută relații reale, de durată. Ea tinde să găsească un partener care îi va deveni cel mai bun prieten.

Ea caută pe cineva care o va accepta așa cum este și care îi va permite să își manifeste iubirea cum își va dori ea. Această femeie nu tratează relația ca pe un joc și nu manipulează.

O femeie bună la suflet nu este slabă de caracter, ea știe să ierte. Ea crede că fiecare merită o a doua șansă.

Ea vede ce e mai bun în oameni și consideră că fiecare persoană poate greși. Fiecare facem lucruri de care ne pare rău, dar noi învățăm din ele. Oricine își poate începe viața de la zero.

O femeie bună la suflet nu se ghidează după reguli, ci după un sentiment umanitar. Ea nu are nevoie de o persoană care îi va spune cum trebuie să fie, pentru că ea se iubește așa cum este. Ea își tratează bunătatea ca pe o binecuvântare.

Ea știe că bunătatea ei nu va fi întotdeauna în favoarea ei, dar este sigură că, într-un bun sfârșit, această calitate o va duce acolo unde îi este locul.

O femeie bună la suflet nu se va lăsa afectată de părerea altor oameni. Ea știe că deseori va fi înțeleasă eronat sau va fi criticată, dar ea mereu se va simți cu un pas în fața tuturor.

Ea întotdeauna va fi conectată cu ceva spiritual și profund. Ea se va încrede Universului și va vedea ceva frumos în fiecare situație.

Ea vede frumusețea durerii și va găsi o metodă să fie bună chiar și atunci când îi va fi dificil acest lucru.

Ea va alege bunătatea chiar dacă se va confrunta cu o atitudine ostilă.

De ce femeile bune aleg întotdeauna bărbații nepotriviți

De câte ori ți s-a părut că prietena ta este cu o persoană nepotrivită? De câte ori ai ales bărbații nepotriviți în viața ta? Probabil că de prea multe ori. Însă de ce aleg femeile bune bărbații nepotriviți? Iată câteva motive!

Care sunt motivele pentru care femeile bune aleg întotdeauna bărbații nepotriviți?

1. Sunt nesigure și își subestimează valoarea

De ce este mult mai ușor să vezi calitățile pozitive pe care le au alte persoane, dar îți este greu să le vezi la propria persoană? S-ar putea să te întrebi de ce prietena ta frumoasă, inteligentă și interesantă iese cu bărbați care nu o merită, dar de câte ori te întrebi același lucru cu privire la tine?

2. Fac un obicei din asta

Odată ce începi să ieși cu bărbații nepotriviți, poate fi dificil să rupi acest ciclu, indiferent de cât de minunată ești. Bărbații care știu că îți sunt inferiori îți vor spune adesea lucruri care să îți țină stima de sine la un nivel scăzut și care să te facă să crezi că meriți persoane ca ei. Cu alte cuvinte, intri într-un cerc vicios din care este greu să ieși.

3. Nu știu să ceară ceea ce merită

Din cauza faptului că se confruntă cu o lipsă de încredere, unor femei le este greu să abordeze bărbați care sunt la standardele lor adevărate.

Sunt atât de obișnuite să accepte toate resturile, încât nu știu să ceară ceea ce merită în mod normal. Cu cât sunt mai încrezătoare, cu atât mai ușor le va fi să iasă din această rutină.

4. Simt că nu merită fericirea dintr-un motiv sau altul

Acest lucru se poate datora unei experiențe negative din trecutul lor, a unei greșeli pe care au făcut-o sau a unei decizii pe care o regretă. Indiferent de situație, ajung să se pedepsească și să creadă că merită să fie nefericite sau că ar trebui să fie fericite că nu se simt complet mizerabil. Este timpul să se ierte și să realizeze că sunt oameni buni, care merită lucruri bune.

5. Au impresia că trebuie să se schimbe pentru a-și întâlni sufletul pereche

Una dintre cele mai mari nesiguranțe a femeilor este aspectul fizic și nevoia de a slăbi, schimba coafura, modifica nasul și orice altceva pentru a deveni femeile perfecte. Însă sufletul pereche te iubește indiferent de cum arăți și de cum ești, așa că schimbarea este în cele mai multe cazuri inutilă.