Radio Simplu

De ce fac infarct membrii familiei Presley? Incestul poate fi cauza!

De ce fac infarct membrii familiei Presley? Incestul poate fi cauza!

Lisa Marie Presley a murit prematur, la numai 54 de ani, din cauza mai multor stopuri cardiace făcute pe 12 ianuarie 2023. Tatăl ei, Elvis Presley, a decedat tot prematur, tot după ce-a făcut infarct. Pură coincidență?

Atât tatăl, cât și fiica au murit prematur din cauza problemelor cardiace. Însă există un motiv pentru care familia Lisei Marie Presley și a lui Elvis Presley au un istoric întreg de boli congenitale. Ce le-a cauzat?

De ce fac infarct membrii familiei Presley? Incestul poate fi cauza!

Lisa Marie Presley a murit prematur, la numai 54 de ani, din cauza mai multor stopuri cardiace făcute pe 12 ianauarie 2023. Tatăl ei, Elvis Presley, a decedat tot prematur, tot după ce-a făcut infarct. Pură coincidență?

Cântăreţul a fost găsit mort pe proprietatea lui Graceland, la vârsta de 42 de ani, iar cauza morţii acestuia a fost admisă ca fiind infarctul pe care l-a suferit din cauza dependeţei lui de medicamente. Însă biograful Sally Hoedel e de părere că nu dependenţa i-a grăbit sfârşitul, ci alt factor complet surprinzător.

Un biograf e de părere că sănătatea precară a Regelui Rock’n’Roll nu s-a datorat dependenţei sale de pastile, ci unei multitudini de boli congenitale, unele dintre ele apărute chiar de la naştere. Cum de a fost posibilă apariţia mai multor boli congenitale?

Sally Hoedel a scris Elvis: Destined to Die Young, în care a ţinut să precizeze că Elvis Presley nu era un simplu dependent, ci un bărbat bolnav care încerca din răsputeri să-şi susţină financiar familia. Starul din Mississippi suferea de mai multe boli, toate cauzate de faptul că bunicii lui materni erau veri de gradul 1.

Biograful face o paralelă între faptul că Elvis şi-a pierdut viaţa la 42 de ani şi mama lui, Gladys Presley, care a decedat tot tânără, la numai 46 de ani, cu toate că medicamentele pe care le lua aceasta la momentul morţii sale erau altele decât cele administrate Regelui Rock’n’Roll.

Hoedel a declarat, pentru The Observer, că familia cântăreţului a fost blestemată cu morţi premature, iar lui Elvis îi fuseseră prescrise medicamente care să ţină în frâu bolile congenitale care îi puteau afecta atât pe mama lui, cât şi pe trei dintre unchii lui, pieriţi, de asemenea, mult prea devreme.

Ea susţine că Elvis dezvoltase, într-adevăr, o dependenţă de pastile, însă el începuse să ia acele tratamente pentru a contracara efectele bolilor de care suferea. Conform celor declarate de biograf, nu e cinstit să-l judecăm pe Elvis doar prin prisma faptului că era dependent de medicamente, pentru că bietul om se născuse deja cu cinci boli destul de serioase, pentru care trebuia să ia tratamente.

Unele dintre bolile de care suferea Regele Rock erau o deficienţă care îi putea ataca plămânii şi ficatul, probleme cu colonul, cu sistemul imunitar şi insomnia de care a suferit întreaga sa viaţă. Mama lui a avut o perioadă de cinci ani înainte de-a se prăpădi, în care starea sănătăţii i s-a înrăutăţit tot mai mult, cu toate că lua şi ea tratamente prescrise de medic.

Cântăreţul suferea de boli la nouă dintre cele 11 sisteme ale organismului său, iar cinci din bolile sale au apărut încă din naştere. „Elvis a fost redus la acel superstar rock’n’roll, care a murit în baie după ce a luat prea multe pastile”, a declarat Hoedel. Însă imaginea lui e mult mai complexă de atât…

La acea vreme, nu era nimic neobişnuit în faptul că nişte veri primari se căsătoreau. Practica era obişnuită mai ales din considerente financiare, pentru ca averea să rămână în familie. Iar familia lui Elvis Presley n-a făcut excepţie. Însă iată că acest lucru i-a şi dăunat Regelui Rock

Sursa: clickpentrufemei.ro