Radio Simplu

De ce e bine sa tii in frigider un burete de spalat vase. Dupa ce vei afla, vei folosi mereu aceasta idee

Cu toate ca pare bizar, sa stii ca este bine sa pui in combina frigorifica, in compartimentul pentru fructe si legume, un burete pe care in mod normal il folosesti in bucatarie la spalatul vaselor! Da, ai citit bine, un burete pentru vase!

Ca sa intelegi despre ce este vorba, trebuie sa stii ca acest truc foarte simplu va prelungi termenul de valabilitate al fructelor si legumelor depozitate astfel!
Fructele si legumele proaspete reprezinta o sursa de sanatate si longevitate, insa se intampla de multe ori ca acestea sa fie tinute mai mult timp in frigider. Cum trebuie sa procedezi pentru cele mai bune rezultate

Trei bureti de vase noi asezati in compartimentul pentru fructe si legume (daca servarul este mai mic sau nu au foarte multe legume in el este suficient si unul) le vor mentine pentru mai mult timp prospetimea.

Buretii se asaza in partea inferioara a sertarului de legume si fructe din frigider, explica radiocluj.ro. Tot ce vor face este sa absoarba umezeala suplimentara din sertar, extinzand astfel durata de conservare a fructelor si legumelor dumneavoastra!

Atunci cand buretii sunt plini cu apa, este un semn ca au fost afectati de umiditatea din frigider, semn ca nu va mai sunt de folos. Cel mai bine ar fi, in acest caz, sa ii inlocuiti pur si simplu cu altii noi.

Mai jos, sub recomandari, puteti urmari un videoclip extrem de interesant, unde veti descoperi mai multe trucuri utile pe care le puteti pune in aplicare in gospodarie.