Radio Simplu

Dansul acestor 8 domnisoare de onoare la nunta va ramane in amintirea tuturor

Cand cele 8 domnisoare de onoare au intrat pe ring, nimeni nu se astepta la ceea ce avea sa urmeze, si anume la un moment de dans irlandez autentic.

Muzica irlandeza are prin traditie un ritm antrenant si astfel creeaza o atmosfera de buna-dispozitie si veselie.

Cele 8 domnisoare au dansat pentru bucuria lor si a celor prezenti la nunta intr-o nota de optimism si originalitate fara margini.

La un moment li s-a alaturat si mireasa care pentru cateva minute si-a schimbat rochia alba cu una in aceeasi nuanta cu cea a domnisoarelor de onoare.

Traditia domnisoarelor si cavalerilor de onoare pleaca din vremuri mai vechi. Astfel, la vechile nunti, mirele obisnuia sa fure mireasa, ajutat fiind de cavalerii de onoare, care erau imbracati similar mirelui si care ii induceau in eraoare pe urmaritori.

La fel si domnisoarele de onoare, avand vestimentatia asemanatoare miresei, ii impiedica pe parinti sa isi gaseasca fata furata.

Traditia domnisoarelor si cavalerilor de onoare pleaca din vremuri mai vechi.

Astfel, la vechile nunti, mirele obisnuia sa fure mireasa, ajutat fiind de cavalerii de onoare, care erau imbracati similar mirelui si care ii induceau in eraoare pe urmaritori.

La fel si domnisoarele de onoare, avand vestimentatia asemanatoare miresei, ii impiedica pe parinti sa isi gaseasca fata furata.

Astazi obiceiul furatului miresei exista inca, dar sub alt aspect. Rolurile cavalerilor si domnisoarelor de onoare nu mai sunt aceleasi, iar responsabilitatile lor s-au inmultit chiar.

Alegerea cavalerilor si domnisoarelor de onoare

O problema cu care se confrunta tinerii indragostiti o reprezinta alegerea persoanelor care sa poarte hramul de cavaler ori domnisoara de onoare.

Se intampla ca multi sa doreasca aceasta pozitie, poate chiar prea multi, astfel ca unii trebuie refuzati.

Mirilor le vine greu sa faca acest lucru, dar exista totusi solutii: pot alege domnisoare si cavaleri care sa nu formeze un cuplu, chiar daca unii dintre acestia vin insotiti.

Aceasta idee nu le va surade tuturor si unii vor renunta.

De asemenea este greu sa alegeti persoanele care sa va insoateasca la nunta.

Este indicat sa aveti grija ce personalitate au acestia (de evitat cei care nu tin cont de traditii in cazul in care vreti sa le urmati, ori cei ce sunt certareti, bautori etc) si ce varsta au.

Nu este indicat sa fie sora mai mica spre exemplu, care este o dragalasa, dar…a uitat inelele acasa.

Pentru a nu se produce prea multe greseli instruiti cavalerii si domnisoarele de onoare cu privire la desfasurarea nuntii.

Explicati-le cum ati hotarat sa decurga, care sunt obiceiurile pe care vreti sa le urmati, invitatii, ora desfasurarii diverselor evenimente etc.

Astfel le va fi si lor mai usor sa va ajute si sa isi organizeze timpul.