Radio Simplu

DANI OȚIL, TĂTIC PENTRU PRIMA DATĂ?! MESAJUL INSCRIPȚIONAT PE TRICOUL PREZENTATORULUI DE LA NEATZA! EL ȘI GABRIELA PRISĂCARIU, REVELION ÎN MEXIC

GALERIE FOTO (2)

“Dani Oțil, tătic pentru prima dată?!” – este întrebarea pe care au avut-o mulți în gând după ce au văzut postarea făcută de prezentatorul de matinalului de la Antena 1. El a făcut publică o poză de album alături de iubita sa, Gabriela Prisăcariu, alături de care se află într-o vacanță superbă pe meleaguri însorite. Ei au făcut Revelionul în Mexic. Dani Oțil are 39 de ani.

Dani Oțil, tătic pentru prima dată?! Mesajul inscripționat pe tricou
De câteva zile bune, Dani Oțil și iubita lui se bucură de peisaje exotice și locuri cu o încărcătură energetică deosebită. Ei se află într-o vacanță pe pământ american: au văzut Miami, iar Revelionul i-a prins în Mexic. Înainte de petrecerea dintre ani, moderaturul matinalului de la Antena 1 a urcat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de iubita lui. În timp ce Gabriela Prisăcariu poartă un costum de baie întreg care-i pune în evidență trupul de zeiță, Dani Oțil este îmbrăcat cu pantaloni scurți negri și un tricou bleu, pe care este scris mesajul: “sugar daddy”, care se traduce astfel: “tătic dulce”. De aici până la supoziții potrivit cărora, blonda lui ar fi însărcinată nu a mai fost decât un pas…

Totuși, având în vedere descrierea pusă de prezentatorul TV la această imagine, respectiv “#FrișcăPeCard”… mulți consideră că este doar o coincidență… Totuși, un număr deloc de neglijat de internauți i-au transmis că își doresc să-l vadă în curând tătic.

“Tricoul tău e minunat!!! ???????? if for real you are a sugar daddy (n.r.: dacă este adevărat, tu chiar ești un tătic dulce) ????????????????”, “Sănătate și numai bucurii!!!! Un 2020 plin de împliniri amândurora”, “La mulți ani, Dani! Să vină bebele!”, “Minunaților, frumoşilor! Vă doresc un An Nou cu tot ce vreți!”, “Voi chiar sunteți simpatici????La mulți ani cu mulți bani????????” sunt doar cinci dintre comentariile strânse de postarea făcută de Dani Oțil pe contul lui oficial de Facebook.