Radio Simplu

Dan Capatos, atac dur la adresa Andreei Marin

Celebrul om de televiziune a dat de înțeles, într-un interviu cu un vlogger de succes, că secretul longevității pe micile ecrane este naturalețea. Dan Capatos a punctat că publicul percepe atunci când moderatorul este sincer ori atunci când e ca Andreea Marin, făcând aluzie la ”masca” acesteia din urmă.

”Adică, m-au întrebat mulți: «Bă, care e secretul longevității în televiziune?» Să fii firesc, să fii natural. Să nu fi Andreea Marin, să nu fi… știi? Într-un fel, pe ecran și altfel în viața reală”, – a declarat prezentatorul de la Antena 1.

Dan Capatos a punctat că Andreea Marin nu este naturală, lăsând să se înțeleagă că ar juca teatru în fața camerei de filmat, însă nu a insistat pe aceste detalii, ci și-a continuat mai departe dezvăluirile vorbind despre cumplitul accident aviatic din 1995 atunci când 60 de oameni și-au pierdut viaţa lângă Bucureşti, după ce Airbusul care decolase de pe Otopeni și care trebuia să îi ducă spre Belgia s-a prăbușit subit la două minute după decolare: “La început, da, într-adevăr aveam cum aveam și la începuturi în ’92, când m-am angajat: «Dă, Doamne să pice un avion. Dă, Doamne să moară, să am ce scrie», știi? Că așa ești dacă vrei să fii competitiv. Nu e bine să fii așa, te vede Dumnezeu, că la mine chiar a picat un avion.

Loading...