Radio Simplu

Dan Bittman a cerut-o în căsătorie pe Andreea Marin: ”Nu am avut niciodată ocazia să îți spun ce simt cu adevărat”

GALERIE FOTO (2)

Surpriză pentru telespectatori. Dan Bittman a cerut-o în căsătorie pe Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV de la Antena 1. Răspunsul vedetei a fost total neașteptat, iar inelul nu a lipsit.

Ediția premieră a celui mai nou show de umor de la Antena 1, Antitalent, difuzată pe 20 octombrie, de la 21:00, va debuta cu un moment cu totul și cu totul special. Andreea Marin, invitată în platou, va primi o cerere în căsătorie din partea prezentatorului emisiunii, Dan Bittman: ‘Toată viața am fost aproape de tine și nu am avut niciodată ocazia să îți spun ce simt cu adevărat!’, va spune acesta.

 

Propunerea lui Dan Bittman va fi una completă, inelul nu va lipsi din peisaj, însă răspunsul Andreei Marin va fi unul cu totul și cu totul savuros: ‘Te-ai gândit că asta este seara potrivită?!’.

Cum va decurge cererea în căsătorie și care va fi răspunsul final, telespectatorii pot vedea în premiera Antitalent, pe 20 octombrie, de la 21:00, pe Antena 1.

Antitalent este primul show ce conturează conceptul de antivedetă. Formatul original și curajos, unic în peisajul TV românesc, va parodia, în principal, toate stereotipiile acestui domeniu- de la vedete lansate, personaje celebre și clișee ce inundă micile ecrane. Antitalent este prima emisiune în care nu doar talentul contează, tocmai de aceea edițiile vor face deliciul telespectatorilor. Orice eveniment din show-bizz, cele mai savuroase știri mondene și cele mai recente momente din mediul politic, toate acestea pot deveni subiectul trupei de umor Antitalent. În plus, fiecare ediție va aduce în platou alături de Dan Bittman și câte un invitat celebru, ce se va alătura punctului zero al comediei.

FOTO: PR, Facebook

Sursa:Viva