Radio Simplu

Dacă vezi acest inel, înseamnă că EȘTI PRIVIT! Intră în mașină și pleacă imediat!

GALERIE FOTO (2)

În mod normal, atunci când cineva primește un inel, este de obicei un cadou, dar când Sony Nguyen, din Wisconsin, a găsit un inel pe parbrizul mașinii, nu avea idee că viața ei este în pericol.

Sony plecase la cumpărături și habar n-avea că va primi sperietura vieții ei. Când s-a întors la mașina ei parcată, a observat un un SUV parcat exact lângă ea.

În mod normal acest lucru nu ar fi fost ciudat, dar în această zi parcarea era aproape goală. De ce parcase această persoană exact lângă mașina ei?

Sony a avut un sentiment straniu referitor la situație și și-a urmat instinctul. A intrat rapid în mașină, și-a blocat ușile și a condus cât de repede a putut. Doar când s-a văzut în siguranță în afara garajului a observat ceva care ieșea în evidență de sub ștergătoarele de parbriz.

Când a ajuns acasă s-a uitat să vadă ce era. Sony a fost surprinsă să găsească o pungă de plastic cu un inel înăuntru și un bilet pe care scria: ,,Cadou gratuit: inel de argint de la bijuteria Kay Jewelers.

În momentul în care Sony i-a spus fiicei sale despre inel au trecut-o fiorii și i-a povestit mamei sale că era un truc al răpitorilor și al celor care fac trafic de organe. Fiica lui Sony a postat imediat pe Facebook cum funcționează acest truc.

Iată cum funcționează: ,,Exact așa procedează cei care fac trafic cu organe și răpitorii. Probabil au urmărit-o în timp ce ieșeau din mașină și i-au pus pe parbriz inelul, apoi au așteptat să se întoarcă. Cine știe ce s-ar fi întâmplat dacă mama ar fi ieșit din mașină să vadă ce era sub ștergătoare. Doar de două secunde e nevoie pentru a citi un bilet, dar aceste două secunde pot fi vitale pentru viața cuiva”.