Radio Simplu

Dacă o să bei un pahar de apă pe stomacul gol, zi de zi, o să ți se întâmple asta

Cu toții știm că organismul are nevoie de cât mai multă apă, așa cum recomandă, de altfel, și orice medic. Însă, mulți sar dimineața, de exemplu, direct la cafea, uitând de banalul pahar de apă băut pe stomacul gol. Nimic mai greșit spun unii specialiști, care susțin chiar că nu e deloc benefic pentru organism să bea cafea pe stomacul gol.

Ei bine, cei care vor să aibă un organism cât mai sănătos, ar trebui să introducă în rutina lor de zi cu zi acest pahar de apă băut pe stomacul gol. Desigur, dacă se poate să fie stoarsă și o felie de lămâie, atunci situația e cu atât mai fericită și benefică pentru organism. Haideți să vedem, așadar, care sunt beneficiile unui simplu pahar de apă băut pe stomacul gol!

Dă un boost organismului

Te simți obosit deși de-abia te-ai trezit? Un simplu pahar de apă, băut fix cum te-ai trezit, dă un boost atât de necesar organismului încă amorțit.

Metabolismul ”suferă” o îmbunătățire

Acest obicei simplu pune ”motoarele” în mișcare și ajută la o mai bună digestie. De aceea, dacă paharul de apă e însoțit de puțin suc de lămâie proaspăt stors e cu atât mai bun.

Te ajută la dietă

Ți s-a întâmplat să te trezești direct înfometat? Ei bine, acest banal pahar cu apă ar putea alunga pentru un timp senzația de foame. Desigur, nu recomandă nimeni să sari peste micul dejun, însă dacă este amânat cu cel puțin o oră după trezire e perfect. Nu uit, organismul tău încă se trezește, la fel și sistemul digestiv!

Reduce arsurile gastrice

Sunt persoane care au mari probleme în acest sens, iar un pahar de apă ar ameliora ori anula simptomele de reflux gastroesofagian.

Activează starea de bine

Acest obicei îmbunătățește sistemul imunitar, dar și dă un boost energiei și stării de bine. Așa că începe ziua cu zâmbetul pe buze și un pahar de apă!

Loading...