Radio Simplu

Cutremurător! Gheorghe Dincă le-a povestit celorlați deținuți cum le-a violat pe Alexandra și Luiza: „Le-am…

După ce a fost reținut și arestat preventiv, Gheorghe Dincă a făcut un adevărat ”spectacol” în penitenciar, plângându-se că nu este ”tratat” cum se cuvine, că este amenințat de ceilalți deținuți sau că apa pe care o primește este… caldă.

”Monstrul din Caracal” a cerut o Biblie și un preot, în celulă, dând senzația că dorește să se apropie de Dumnezeu după toate atrocitățile pe care le-a comis, iar acum ies la iveală și alte detalii șocante. Conform a1.ro, Gheorghe Dincă a ”socializat”, în cele din urmă, cu deținuții, ajungându-se și în faza în care le-a povestit acestora… detalii din viața sa sexuală. Reamintim că Dincă a recunoscut, până acum, două crime – declarând că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu -, numai că au existat informații cutremurătoare primite și de la femei care, de-a lungul timpului, au fost agresate de el după ce au ajuns în ”Casa groazei” din Caracal.

Conform informațiilor furnizate de sursa precizată mai sus, Dincă ”s-a mărturisit” în fața deținuților, oferind detalii despre preferințele sale sexuale, despre fantezii și fetișuri. El și-ar fi povestit partidele de amor, cu lux de amănunte, fiind întărită, astfel, concluzia că este un obsedat sexual. În calculatorul lui Dincă au fost descoperite, în cursul anchetei, materiale pornografice, criminalul având predispoziție către violență și perversiuni.

”Lup singuratic” sau doar un ”pion”?
Un doctor în psihologie a făcut portretul psihologic lui Gheorghe Dincă. Florian Gheorghe a spus că acesta ar fi acționat doar în casă sau în apropiere de casă, nu mai departe.

”Personalitatea acestui individ e foarte complicată. S-au strâns atât de multe date, multe contradictorii, marea problemă e să poți face o corespondență între realitatea psihologică a acestui caz cu o realitate juridică și să poți încadra toate trăsăturile lui de personalitate într-o terminologie juridică din care să rezulte gradul de vinovăție, modul în care a operat, motivele care l-au împins, dacă a lucrat singur sau cu alții … dacă e doar un pion”, a declarat, pentru antena3.ro, doctorul Florian Gheorghe.

Criminaliștii au încercat, de la bun început, să îl ”descifreze” pe Gheorghe Dincă, să îi înțeleagă fiecare mișcare și să afle, pe lângă alte informații esențiale, și dacă acesta a acționat ca un ”lup singuratic” sau a făcut parte – ipoteză vehiculată în mass-media – dintr-o rețea de trafic de carne vie, fiind o rotiță a unui angrenaj infracțional bine ”uns”. Declarațiile lui Gheorghe Dincă au fost, adeseori, contradictorii, existând și varianta că ar fi încercat să pună anchetatorii pe piste false. În curtea lui Dincă, specialiștii au descoperit un cuptor improvizat și au ridicat fragmente osoase care au fost expertizate la INML. ADN-ul Alexandrei Măceșanu a fost descoperit, în urma analizelor efectuate, însă nici până azi nu se știe, cu certitudine, ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu, cealaltă fată care ar fi fost răpită și sechestrată de ”Monstrul din Caracal”.