Radio Simplu

Cutremur în România, cu puţin timp în urmă!

Un cutremur a fost inregistrat duminica, ora 09:25 ora locala a Romaniei, in zona seismica Vrancea.Seismul a avut magnitudinea ml 2.6, la adancimea de 129 km.Cutremurul s a produs in apropierea urmatoarelor orase: 88 km E de Brasov, 97 km S de Bacau, 100 km NE de Ploiesti, 105 km V de Galati, 108 km NV de Braila, 148 km N de Bucuresti, 174 km NE de Pitesti, 176 km S de Iasi, 202 km E de Sibiu, 213 km N de Ruse.

În acest an, cel mai semnificativ cutremur a avut magnitudinea de 4,7 pe scara Richter şi s-a produs în judeţul Suceava pe 18 mai 2019. În 2018, în data de 28 octombrie, a avut loc în România, în judeţul Buzău, un seism de 5,8 pe Richter, mişcarea tectonică fiind resimţită şi la Bucureşti.

Citeste si Doliu în lumea filmului! A murit Robert Walker Jr, recunoscut pentru rolul din Star Trek

Doliu în lumea filmului! A murit Robert Walker Jr, recunoscut pentru rolul din Star Trek. Actorul a încetat din viață la vârsta de 79 de ani. De remarcat că Robert Walker Jr a fost fiul actorilor Robert Walker și Jennifer Jones.

Doliu în lumea filmului!
Decesul a fost confirmat de familia artistului pentru site-ul oficial al serialului „Star Trek”. Walker Jr. a interpretat rolul Charlie Evans în episodul „Charlie X”, al seriei „Star Trek” din primul sezon al cunoscutului serial, în 1966.

Culmea, scenariul episodului era scris de D.C. Fontana, cel care a murit în aceeași săptămână. Walker Jr. a mai jucat în pelicule ca „Ensign Pulver”, cu Burl Ives și Walter Matthau, și în „Young Billy Young”.

A murit Robert Walker Jr, recunoscut pentru rolul din Star Trek
Robert Walker Jr s-a născut în Queens, New York, în 1940, în momentul în care tatăl său tocmai debuta în calitate de actor. Tatăl său a interpretat rolul Bruno Antony în filmul lui Alfred Hitchcok, „Strangers on a Train”.

Mama artistului, Jennifer Jones a fost și ea o actriță de succes. Aceasta a avut cinci nominalizări la Premiile Oscar. A câștigat trofeul pentru rolul Bernadette Soubirous, în 1943, în pelicula „The Song of Bernadette”.

Loading...