Radio Simplu

Curcanul îi tot dă târcoale bărbatului până obţine ce îşi doreşte. Priviţi însă reacţia câinelui – VIDEO

Urmărind aceste imagini putem spune că uneori dragostea este cu adevărat un câmp de luptă. Gelozia sau simţul proprietăţii pot deveni o mare problemă pentru animalul nostru de companie odată cu sosirea în familie a unui alt animal mai răsfăţat decât el.

În centrul acestui triunghi amoros se află un bărbat din Santa Clarita, California, care deşi se află în acel loc însoţit de prietenul lui cel mai bun, un câine care îi este animal de companie, are o întâlnire neaşteptată cu un curcan surprinzător de afectuos.

Curcanul care prin simpla lui prezenţă ar aduce aminte de Ziua Recunoştinţei, se tot mişcă pe lângă bărbat şi dintr-o dată i se urcă în acestuia în braţe pentru a primi o îmbrăţişare plină de blândeţe. Surprins de această reacţie, bărbatul îl îmbrăţişează cu multă căldură spre nemulţumirea patrupedului care s-a văzut acum dat la o parte din viaţa stăpânului său.

În momentul în care câinele se apropie tot mai mult, curcanul îl atenţionează ciupindu-l instantaneu de parcă ar vrea să-i spună că patrupedul nu mai are loc în inima bărbatului care tocmai îl ţine în braţe.

Cu un mârâit furios patrupedul parcă ar spune: „Pleacă urgent! El este cel mai bun prieten al meu!”. Recunoscându-şi însă înfrângerea, câinele se îndepărtează supărat în speranţa că vor veni şi momente mai bune în viaţa lui.