Radio Simplu

Cupluri care nu sunt compatibile din punct de vedere al zodiei

Aţi avut vreodată o întâlnire?
Ei bine, mulţi dintre voi probabil că aţi simţit acele senzaţii pozitive sau negative atunci când aţi întâlnit o persoană pentru prima oară, fie la o ieşire obişnuită,fie la o întâlnire romantică mai serioasă. Care e întrebarea care ne macină atunci când ne place cu adevărat de o persoană?

Oare chiar suntem compatibili?

Într-adevăr! Compatibilitatea este primul lucru la care ne gândim. Deja vă imaginaţi cum va arăta viaţa alături de partenerul dumneavoastră, dar nu sunteţi siguri dacă aveţi măcar vreo şansă pentru început?

Semnul zodiacal este una din metodele cele mai cunoscute pentru a verifica gradul de compatibilitate dintre două persoane. În principiu, se referă la punctele comune ale trăsăturilor de personalitate, care ajută ca cele două persoane să fie formeze o pereche potrivită.

În acest articol am făcut o listă a combinaţiilor zodiacale pentru a vă ajuta să verificaţi gradul de compatibilitate dintre dumneavoastră şi alte zodii.

BERBEC

La capătul listei compatibilităţii se află Racii şi Capricornii. Berbecii sunt zodii de foc, iar persoanele din această zodie au o personalitate extrovertită. Nu se înţeleg bine cu persoanele din zodia Rac sau Capricorn, deoarece cele din urmă sunt persoane rezervate. S-ar putea să existe câteva excepţii dacă lărgim sfera de referinţă.

TAUR

Taurii nu fac deloc o pereche potrivită cu Leii şi Vărsătorii. Asta pentru că Vărsătorii sunt precauţi, conservatori şi se opun schimbărilor. Pentru Tauri este greu să se descurce cu ei.

GEMENI

O persoană din zodia Gemeni nu poate forma un cuplu ideal cu cei din zodia Peşti. Cu o gândire logică şi impasibilă, Gemenii nu reuşesc să facă faţă sensibilităţii extreme a Peştilor şi nici nevoii lor acute de intimitate.

RAC

Racii sunt incompatibili cu Berbecii. Racii sunt extrem de sensibili si au o nevoie mare de securitate emoţională, de aceea există diferenţe mari între ei şi concepţiile înverşunate şi căutările continue ale libertăţii care îi caracterizează pe Berbeci.

LEU

Pentru Lei, cele mai puţin compatibile zodii sunt Taurii şi Scorpionii. Leii şi Scorpionii sunt zodii mult prea puternice pentru a avea o relaţie. Lupta necruţătoare pentru putere şi dominare a Scorpionilor nu se potriveşte cu natura rigidă şi doritoare de control a Leilor.

FECIOARĂ

Persoanele născute sub semnul Fecioarei sunt firi precaute şi muncitoare. Nu se înţeleg prea bine cu Săgetătorii, întrucât aceştia au un stil de viaţă mai aventuros şi dominat de o viziune mai relaxată asupra vieţii.

BALANŢĂ

Pentru firea sociabilă a Balanţelor, o persoană din zodia Rac nu prezintă interes, deoarece Racii sunt firi rezervate. În ceea ce îi priveşte pe Capricorni, ei par să fie mai agresivi pentru firea echilibrată a Balanţelor.

SCORPION

Scorpionii nu fac casă bună cu Leii şi Vărsătorii. Ambele fiind zodii puternice, Scorpionii şi Leii urmează căi diferite. Scorpionii şi Vărsătorii au personalităţi încăpăţânate.

SĂGETĂTOR

În general, persoanele născute sub acest semn sunt lipsite de griji. Nu se potrivesc cu persoanele din zodia Fecioară şi Taur. Asta pentru că cele din urmă sunt persoane mai conştiincioase şi mai muncitoare.

CAPRICORN

Fiind persoane dependente de muncă, celor din zodia Capricorn le este greu să găsească lucruri în comun cu zodia Balanţă. Mai ales că nu se potrivesc cu personalitatea lor destinsă şi relaxată.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii nu sunt foarte compatibili cu Scorpionii şi Taurii. Vărsătorii şi Scorpionii nu se potrivesc deoarece au un mod de gândire diferit.

PEŞTI

Fiind în căutare de o intimitate profundă şi pentru că sunt foarte sensibili, Peştii nu se pot adapta personalităţii Gemenilor, întrucât cei din urmă sunt firi cu o gândire logică.