Radio Simplu

Cuplu neașteptat în showbiz! Doi „faimoși” de la Exatlon România și-au asumat relația

Fanii show-ului Exatlon sunt în extaz! Doi „faimoși” au decis să formeze un cuplu și, după o bună perioadă în care au ținut totul ascuns, acum au găsit oportunitatea de a-și exprima iubirea în public și de a da adevărul pe față: sunt tineri, se iubesc și se potrivesc! Este vorba de nimeni alții decât Mădălina Vlad, proaspăt divorțată și Ciprian Mariș.

După o căsnicie eșuată, „faimoasa” Mădălina Vlad și-a găsit fericirea în brațele lui Ciprian Mariș, de la Exatlon. Cei doi s-au ascuns de ochii curioșilor câteva luni, dar acum au găsit oportunitatea de a le spune tuturor cât de mult se iubesc.

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, Mădălina Vlad, fostă Mădălina Predoi a participat la Exatlon Cup. Este fostă campioană la bob și viața i-a demonstrat că poate fi campioană și în iubire. Pentru sursa citată, Mădălina Vlad a făcut primele declarații cu privire la despărțirea de fostul soț, dar și despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de Ciprian Mariș, de câteva luni.

”Eu și fostul meu soț am fost iubiți parcă dintotdeauna, eram prieteni de mici, am crescut și am decis să ne căsătorim. Din păcate, iubirea nu a ținut până la adânci bătrâneți, s-a pierdut pe parcurs. Nu am o explicație clară, ce știu însă concret este că, atunci când m-am întors din Dominicană, am decis să mă duc în fața unui notar și să pun capăt mariajului. Este adevărat, decizia era luată de ceva timp în interiorul meu și am zis să acționez. Am împărțit un cățel și două pisici”, a spus faimoasa la ”Ștafeta mixtă”!

De ziua ei de naștere, Mădălina Vlad a făcut publică marea veste: faptul că formează un cuplu cu nimeni altul decât Ciprian Mariș de la Exatlon. „Faimoasa” a postat o fotografie cu ei doi, dar și un mesaj extrem de emoționant din care reiese clar faptul că este foarte, foarte îndrăgostită!

”Noi ne cunoșteam de multă vreme, am dat și BAC-ul împreună cu olimpicii la Râmnicu Vâlcea acum 10 ani dar nu ne-am întâlnit atunci. Interesant este însă că eram în același loc, în același moment! Ne știam din vedere, de la Exatlon dar nu am interacționat până la gala de MMA din 16 decembrie, unde am fost să îi susțin pe el și pe Ion Surdu! Le-am luat un interviu pentru un vlog și acolo s-a întâmplat ceva, a fost chimie pur și simplu! Eu credeam că e doar un luptător și că abia scot două vorbe de la el, dar a fost o surpriză mare să văd ce om interesant am descoperit!

De la acel interviu a pornit totul, ne-am văzut după gala de MMA și de acolo a început magia! Am ales să țin în secret relația pentru că divorțul meu a fost recent și am vrut să protejez totul! Sunt foarte bine acum, nu mă așteptăm să mă îndrăgostesc sau să am o relație atât de repede, însă e ceva ce nu pot explică în prea multe cuvinte! Mă bucur că trăiesc o poveste frumoasă și că a apărut Ciprian în viața mea acum!”, a declarat ”faimoasa”, pentru sursa citată.