Radio Simplu

Cum va fi vremea de Crăciun, Revelion, Bobotează și Sf Ion. Prognoza meteo până pe 7 ianuarie 2019

Pentru cei care se întreabă cum va fi vremea în zilele de sărbătoare din această lună și până după Bobotează, meteorologii de la ANM au realizat prognoza meteo până pe 7 ianuarie 2019.

Astfel că, dacă până acum se credea că va veni urgia albă de Crăciun și de Revelion, ei bine, prognoza meteo indică o încălzire a vremii, nu doar în perioada Crăciunului sau a Revelionului, ci și de Bobotează sau Sfântul Ion.

Administrația Națională de Neteorologie(ANM) face estimări meteorologice până în luna ianuarie 2019.

Află cum va fi vremea de Crăciun și Revelion 2019

Vremea 10-17 decembrie 2018

Temperatura media a aerului:Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantități de precipitații:Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi în general excedentare, iar excedentul va fi mai pronunțat local în regiunile sudice și în zonele montane din sud-vestul țării.

Vremea 17-24 decembrie 2018

Temperatura media a aerului:

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât mediile climatologice ale săptămânii, la nivelul întregii țări, iar abaterea termică va fi mai pronunțată în vestul și nord-vestul teritoriului

Cantități de precipitații:Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nordvestice, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă.

Vremea 24-31 decembrie 2018. Prognoza meteo Crăciun și Revelion

Temperatura media a aerului:

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, cu o abatere pozitivă mai accentuată în extremitatea vestică a țări

Cantități de precipitații:

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în acest interval, pe întreg teritoriul României.

Vremea 31 decembrie-7 ianuarie 2019. Prognoza meteo de Bobotează și Sf Ion

Temperatura media a aerului:

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele normale ale săptămânii, la nivelul întregii țări.

Cantități de precipitații:

Regimul pluviometric va fi apropiat de ce normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo pe o lună, actualizată de ANM, arată valori ale temperaturilor crescute comparativ cu media climatologică la care ne aflăm. Vă ținem la curent cu viitoare actualizări.