Radio Simplu

Cum te afectează relația poziția planetelor Marte și Uranus în următoarea lună

GALERIE FOTO (2)

Primul pas pe care îl putem face pentru a avea o viață cât mai frumoasă este să nu mai acceptăm să ne trăim viața după cum vor ceilalți. Atunci când am experimentat planeta parte în combinație pătrată cu Uranul începând cu 18 septembrie, Cu Marte în Vărsător și Uranus în Taur, acest tranzit astrologic ne va face mai rebeli și mai puternici să ne luptăm împotriva a ceea ce ne reține din a ne trăi viața pe care ne-o dorim.

În astrologie, un pătrat este atunci când planetele sunt la 90 de grade una de cealaltă și creează un aspect mai dificil. Atunci când spunem că s-ar putea să fie o provocare, ne referim că este, de fapt, un tranzit negativ. Avem nevoie să ajungem în anumite momente ale vieții noastre care ne vor motiva să începem un nou capitol.

În această toamnă, astrologia se învârte în jurul noilor începuturi, ca atunci când avem ocazia, în sfârșit, să începem ceva ce ne doream de mult, mai ales în zona relațiilor de iubire în care existau gânduri ascunse pe care nu aveam ocazia să le scoatem la suprafață.

Astrologia vrea în acest moment ca noi să facem pasul următor, nu doar într-un mod minuscul, ci printr-un pas imens, cu toată forța. Asta nu se va întâmpla pentru că avem ceva de pierdut, ci pentru că viața a ajuns într-un punct în care avem nevoie de noi începuturi – acele zone gri pe care trebuie să le rezolvăm.

Indiferent de ce reprezintă acestea, ceea ce simțim pentru o persoană, simțim în inimile noastre, tocmai de aceea s-ar putea să dureze mai mult timp până când avem curajul să facem ceva în acest sens. Nimeni nu vrea să facă o greșeală în mod intenționat, nimeni nu vrea să repete o greșeală din trecut sau să facă istoria să se repete. Nu putem prezice, din păcate, ceea ce ni se va întâmpla sau cum ne vor afecta anii, dar depinde ne noi să punem stop unei situații care ne afectează.

Marte și Uranus ne cer să mergem înainte, să lăsăm trecutul în urmă și să ne eliberăm de orice formă de restricții sau conformități pe care le avem în viața noastră. Și acesta nu este singurul aspect: există numeroase tranziții în această lună care ne încurajează la rebeliune, dar și la asumare, fie că este vorba despre a ne recunoaște sentimentele, fie a recunoaște că nu le mai avem.

Marte este planeta care reprezintă ambiția și voința, iar atunci când este în Vărsător, aceste sentimente devin mai independente. Uranul în Taur înseamnă schimbare, dar ne ajută să scăpăm de lucrurile care nu ne permiteau să avansăm.

Acest tranzit afectează toată luna și ne putem aștepta la schimbări majore în viețile noastre. Dacă ne doream de mult să ne schimbăm cariera, atunci acum este momentul, dacă am fost într-o relație care ne-a făcut nefericiți, acum este momentul să ieșim din ea.

Atunci când vine vorba despre astfel de schimbări, viața noastră poate deveni incredibil de diferită. Cea mai mare provocare este să fim deschiși și să nu ne teme de ceea ce se abate asupra noastră.

Berbec

În această lună, trebuie să iei lucrurile mai încet, astfel încât să nu te pierzi pe drum. Vei învăța să oferi mai multă atenție detaliilor și să îți acorzi tot timpul de care ai nevoie pentru a gândi înainte de a acționa. Deși nu este tocmai modul tău preferat de a acționa, astfel îți vei vedea visele devenind realitate.

Taur

Marte în cuadratură cu Uranus te va face să îți dai seama ce anume apreciezi cu adevărat și ce îți provoacă plăcere. Vei fi mai sensibilă ca de obicei în această lună și vei dori să petreci mai mult timp cu familia și cu persoanele apropiate. Acum este momentul ideal pentru a te reconecta cu rudele cu care nu ai mai vorbit de mult timp.

Gemeni

Dacă în ultimul timp ai simțit că pierzi controlul asupra vieții tale și că nu ai nicio putere pentru a schimba ceva, acum te vei ridica mai puternică ca niciodată. Dragostea nu te va ocoli în această lună, ci vei avea parte de o conexiune extrem de puternică cu cel drag.

Rac

Ești cel mai emotiv semn din zodiac, iar Marte în cuadratură cu Uranus te va face să fii mai responsabilă în privința sentimentelor. Vei învăța să îți iubești și să îți protejezi această parte sensibilă fără a te simți copleșită sau vinovată.

Leu

Acum este momentul să strălucești! Tu ești actorul principal, producătorul și regizorul zodiacului. Ești ușor de observat într-o mulțime, iar acest lucru se datorează naturii tale vesele. Totuși, în această lună, încearcă să te întrebi mai des dacă poți să lași totul deoparte și să te distrezi la maximum.

Fecioară

În octombrie trebuie să te detașezi de gândul că nu ești suficient de bună pentru a face ceva. Acum este momentul ideal să riști și să câștigi! Toate dorințele vor deveni realitate dacă îți vei concentra toată energia pasională spre obținerea acelui lucru.

Balanță

Ziua de 20 octombrie este specială pentru tine, deoarece acum îți vei da seama de ce ai nevoie în relația de cuplu. Vei simți nevoia să te conectezi cu persoana decare ești îndrăgostit/ă la un alt nivel și să scapi de toate lucrurile și persoanele care nu te influențează într-un mod pozitiv.

Scorpion

Vei simți magia renașterii în această lună. Acum este momentul să ieși din cochilie și să le arăți celor din jur cât de puternică ești! Ai trecut printr-o perioadă de regenerare și vindecare, iar în acest timp ți-ai dat seama de ce ai nevoie cu adevărat.

Săgetător

Anul 2018 ți-a adus până acum numeroase provocări. Totuși, aceste experiențe te-au ajutat să te dezvolți profesional și să avansezi destul de mult. În timpul acestui eveniment, te vei simți de neoprit și vei începe să îți exprimi puterea.

Capricorn

Dacă în mod normal ești o persoană rezervată și de nemișcat, relațiile cu cei din jur te vor determina în această lună să începi să îți exprimi sentimentele și sensibilitatea. Deși nu te vei simți în largul tău la început, îi vei permite acestei părți ale tale să aibă grijă de cei dragi.

Vărsător

Marte în cuadratură cu Uranus te va face să fii destul de confuză și să nu știi ce ai nevoie în acest moment. Vei reflecta și contempla o perioadă pentru a-ți da seama cât de mult ai evoluat, dar și ce așteptări ai din partea celor din jur.

Pești

În timpul acestui eveniment, te vei concentra mai mult asupra relațiilor cu cei din jur. Cu cât vei învăța mai multe despre persoanele din jur, cu atât vei fi mai fericită. Universul ți-a ascultat dorința și îți va oferi în perioada care urmează o persoană alături de care vei avea o relație serioasă.

Ține cont de aceste informații și profită de energia lui Marte în cuadratură cu Uranus pentru a obține tot ce ți-ai propus!

Loading...