Radio Simplu

Cum să vă protejați de energia negativă a altor persoane: 5 reguli importante

Să înveți cum să nu absorbi energia negativă a altor persoane este o mare abilitate spirituală. Empatia – este abilitatea de a recunoaște și a simți emoțiile altor persoane. Simpatia este un sentiment de compasiune pentru alte persoane. Deseori a fi empatic înseamnă a absorbi o mare parte din durerea și suferința celor din jur, iar acest lucru are o acțiune negativă asupra dvs.

Dacă ați fost vreodată în preajma unei persoane negative, știți cât de toxică poate fi această energie. Trebuie să învățați cum să vă protejați de energia negativă a altor persoane pentru că de asta depinde starea psihoemoțională a dvs.

Vă prezentăm 5 modalități de a vă proteja de influiența negativă a altor persoane.

1. Țineți minte că nu veți putea mulțumi pe toată lumea.

Dacă cineva este nemulțumit de dvs, nu încercați să-i mulțumiți. Doar veți pierde energie și veți deveni dependenți energetic de părerea acestor persoane. Nu toată lumea trebuie să vă iubească. Oamenii trăiesc pentru altceva. În primul rând trebuie să vă iubiți pe dvs și să creați un câmp de rezistență, care vă va proteja de influiența altor persoane.

De asemenea, amintiți-vă că nu puteți schimba pe nimeni. Nu este misiunea dvs. Uneori, cel mai bun lucru pe care îl puteți face, este să nu absorbiți acea energie, pe care oamenii o proiectează asupra dvs.

2. Acceptați cu prudență persoane străine în viața dvs.

Corpul, mintea și cercul de oameni cu care comunicați – sunt templul dvs. Pe cine invitați în acest templu? Este o invitație deschisă? Trebuie oare oamenii să-și șteargă picioarele înainte de a intra în acest templu, sau este în regulă dacă ei aduc în sufletul dvs murdărie.

Dacă într-o zi dați cuiva o bucată de pâine, mâine s-ar putea întâmpla ca această persoană să vă ceară o pâine întreagă. Când lăsați pe cineva să stea la dvs pentru weekend, în curând aceeași persoană va încerca să rămână pentru o săptămână (sau două)! De aceea trebuie să învățați să respectați personalitatea și casa dvs.

Este minunat să fiți generos, dar există o limită care trebuie respectată, astfel încât să nu vă lăsați călcați în picioare. Învățați să spuneți ”nu” fără a simți remușcări.

3. Nu mai acordați atenție celor care nu o merită.

Un parazit are nevoie de un stăpân pentru a supraviețui. Când acordați atenție altcuiva, îi dați energie. Vampirii energetici vă răpesc gândurile, ceea ce reduce rezerva de energie. Acești oameni își descarcă energia negativă asupra dvs, după care caută următoarea victimă.

Prietenia este frumoasă, dar există o limită pe care nimeni nu are dreptul să o depășească.

Dacă o persoană își revarsă frustrările și problemele de la muncă și din viața personală sau chiar realizările reușite asupra dvs, aceste emoții vă vor epuiza emoțional și vă vor influiența viața nu în cel mai bun mod. Iubiți-vă și nu permiteți nimănui să vă încarce cu aceste emoții. Doar așa veți înceta să absorbiți energia toxică a altor persoane.

4. Respirați în natură.

Ieșiți în natură, meditați, odihniți-vă și respirați. Purificați apa din interiorul dvs și practicați exerciții fizice. Mișcați-vă ca un fluture: ușor și repede. Respirația intensifică circulația sângelui în tot corpul și ajută să preveniți pierderea energiei. Plimbați-vă cu încredere în sine, ridicați capul în sus și nu permiteți nimănui să vă strice dispoziția.

5. Asumați-vă 100 % responsabilitate pentru gândurile și emoțiile voastre.

Felul în care vă simțiți este 100% responsabilitatea dvs. Universul vă trimite în cale oameni care doar vă pun la încercare. Percepția noastră despre noi înșine este mai puternică decât percepția altora. Nu sunteți o victimă și nimeni nu are putere asupra dvs.

Gândiți-vă cum gândurile sau așteptările dvs se manifestă într-o situație care vă deranjează. Ce să faceți dacă totul depinde de răbdarea, iritabilitatea sau compasiunea dvs?

Odată ce vă veți asuma responsabilitatea pentru reacțiile dvs, vă veți conecta cu propriul interior la un nivel mai profund. Creați-vă situații care vă vor stimula fonul energetic. Vă simțiți bine alături de o persoană? Se simte această persoană bine cu dvs? Meritați o viață strălucitoare și este timpul să înțelegeți acest lucru!

Știința protecției proprii de energia negativă a altor persoane începe cu dragostea de sine. Țineți minte că sunteți demn de fericire și pace. Țineți minte că este firesc să spuneți ”nu” și că dvs singuri sunteți responsabili de starea energetică în care vă aflați.