Radio Simplu

Cum să te împaci cu persoana iubită, după o ceartă

Ai greşit faţă de partenera ta? – 5 metode sigure prin care să o ai din nou alături de tine

După o ceartă urâtă vine şi inevitabila despărţire. Dacă simţi că vina e a ta şi nu suporţi ideea că nu îţi vei mai vedea partenera, urmează aceste sfaturi care te vor ajuta să îi câştigi din nou inima:

1. Recunoaşte-ţi greşelile

Întotdeauna într-o astfel de situaţie e bine să te pui în locul persoanei faţă de care ai greşit. Dacă îţi doreşti să fii iertat trebuie să înţelegi unde anume ai greşit şi să înţelegi de ce ai făcut asta. Poate ai impresia că e suficient să îi ceri scuze şi să îi spui că nu se va mai întâmpla, dar nu este aşa.

Poate e prea recent ca să vorbiţi la telefon, dar poţi să-i scrii un e-mail sau chiar mai romantic, o scrisoare în care să-i dovedeşti că meriţi să fii iertat şi demonstrează-i cât de mult înseamnă pentru tine. Aşteaptă răspunsul ei, va fi cu siguranţă pozitiv.

2. Prietenul la nevoie se cunoaşte

Se ştie foarte bine că prietenele îşi spun totul şi între ele nu există secrete. Dacă consideri că nu înrăutăţeşti lucrurile, ia legătură cu prietena partenerei tale şi încearcă să afli dacă aceasta i-a spus ceva despre disputa voastră. Dacă ai noroc, prietena ei te va înţelege şi chiar te va ajuta să vă împăcaţi.

3. Nu aştepta prea mult înainte să faci ceva ca să-i arăţi că nu poţi sta fără ea şi înseamnă enorm de mult pentru tine

Nu e suficient doar să stai şi să plângi după ea, trebuie să iei atitudine, ca un bărbat adevărat. cel mai indicat e o faptă romantică, care ar impresiona-o cu siguranţă cum ar fi formalizarea relaţiei voastre, asta dacă nu aţi făcut-o deja.

Dacă eşti genul de persoană cu simţul umorului, fă o listă în care include orice defect al tău şi spune-i că o poate continua, dar include şi calităţile tale, printre care cea mai de preţ, că o ai pe ea.

4. Schimbă-te numai dacă eşti dispus să faci asta cu adevărat

Fapte, nu vorbe, dacă îţi vrei partenera înapoi. Adoptă o altă atitudine, nu grăbi lucrurile, nu face promisiuni pe care nu le poţi ţine şi arată-i prin ceea ce faci că eşti un bărbat mai bun.

5. Dar din dar se face Rai

Dacă e supărată rău pe tine nu e cea mai bună soluţie, dar poţi încerca oricum. Spune-i că regreţi şi că speri să te poată ierta, dacă nu, va avea ceva de la tine de care să îşi amintească.