Radio Simplu

Cum să te coafezi, dacă ai peste 45 de ani și ai părul scurt!

Părul scurt este o alegere excelentă, chiar dacă unele femei consideră că doar părul lung le face să arate mai feminine.

Tunsorile scurte, frumos aranjate pot veni bine pentru orice femeie, așa că tocmai de aceea, în articolul de astăzi îți vom prezenta câteva variante simple, prin care să îți aranjezi părul scurt.

În plus, părul scurt este mult mai ușor de întreținut și este extrem de versatil.
De cele mai multe ori, părul scurt arată mult mai sănătos decât un păr lung și lipsit de viață, iar femeile cu părul scurt sunt mereu percepute ca fiind sigure pe ele.

Cu părul scurt vei cheltui mai puțini bani pe produse de întreținere, iar aspectul ramane mai frumos mai mult timp. Daca treci de la un păr lung la un păr scurt, vei observa că parul se ingrașă mai greu!

Crema de par. Pentru doamnele care au tunsori scurte, pixie si messy hair, putina crema poate face minuni. Aceasta lipeste varfurile, iar parul ia mult mai usor forma dorita.

Placa de par. Pentru parul scurt exista si placi de dimensiuni reduse, atat pentru indreptarea parului cat si pentru a-i face diverse modele, precum parul creponat.

Sampon uscat. Poate fi folosit si la parul lung dar si la parul scurt. Se aplica la radacina, absoarbe tot sebum-ul si, pentru urmatoarele 24 de ore, parul are din nou un aspect curat, cu volum, usor de aranjat.

Agrafe. Daca parul are o lungime ce nu se poate aranja, doamnele pot folosi agrafe sau cleme de par. Acestea se pot aranja chiar intr-o forma artistica pentru un look colorat si dinamic.

Bentitele. Te pot ajuta foarte bine sa iti prinzi bretonul sau sa nu lasi parul sa iti intre in ochi, dar mai ales au un rol decorativ, ce te poate ajuta sa te evidentiezi in multime.

Apa cu sare. Toate femeile cunosc efectul apei de mare asupra parului, iar cele care au parul cret isi doresc sa-l coafeze mereu ca in vacanta. Nu ezita sa iti faci propria ta “apa de mare”, combinand sarea de mare cu apa intr-un pulverizator. Aplica solutia dimineata, iar efectul va dura pana seara tarziu.

Breton bombat. Pentru femeile care isi doresc un look stylish si simplu de realizat, aceasta varianta este la indemana daca aveti un breton mai lung. Cu ajutorul a doua agrafe si putin fixativ se poate crea o bucla cu volum.