Radio Simplu

Cum să scapi de arsura de pe aragaz în doar câteva minute. Ingredientele sunt la îndemâna tuturor

Gospodinele se confruntă cu multe probleme în ceea ce privește curățarea unei case, iar arsura de pe aragaz nu va mai reprezenta una dintre ele. Să prepari ceva delicios pentru întreaga familie este perfect, dar ce te faci cu urmele ce rămân după? Ingredientele de mai jos te vor ajuta să scapi de arsură în doar câteva minute.

Să prepari o mâncare delicioasă este o adevărată plăcere, mai ales dacă o servești alături de cei dragi. Ei bine, problema apare când trebuie să cureți aragazul de arsură. Există un amestec extrem de eficient care te scăpa de această problemă în doar câteva minute.

Cum scapi de arsura de pe aragaz
Bucătăria este locul din casă ce necesită foarte multă atenție și dedicare în ceea ce privește curățenia. Gospodinele se pot confrunta des cu arsura de pe aragaz, care se îndepărtează destul de greu.

Amestecul din trei ingrediente va avea un rezultat perfect pentru aragazul dumneavoastră. Acestea se găsesc în casa fiecărui român.

Nu trebuie să cheltui bani mulți, iar totul este natural. Nu trebuie să apelăm la soluțiile pline de chimicale de pe rafturile magazinelor. Ai nevoie de pastă de dinți, praf de copt și detergent.

Cum se curăță aragazul
Se amestecă pasta de dinți cu praful de copt și detergentul de vase. Nu trebuie să folosești unul special, ci cel pe care îl utilizezi în mod normal. După ce s-a omogenizat, freacă bine aragazul și lasă la înmuiat zona arsă sau problematică timp de minim trei ore. După ce a trecut timpul, freacă cu un burete și apoi șterge cu o cârpă curată.

Dacă ai locuri greu accesibile, te poți folosi de o periuță de dinți veche, pe care nu o mai folosești. Dacă rezultatul dorit nu a apărut și încă au rămas urme de arsură, repetă procesul a doua zi sau lasă să acționeze peste noapte. De dimineață freacă cu un burete și clătește tot amestecul rămas pe aragaz sau pe grilaj.

Următorul pas este să ștergi urmele rămase de la soluție și se așezi grilajul înapoi de aragaz. Dacă îți dorești să fie și mai dezinfectat, folosește puțin alcool sanitar în soluție.