Radio Simplu

Cum sa folosesti un cuptor pizza pentru a obtine un preparat delicios

Cum sa folosesti un cuptor pizza pentru a obtine un preparat delicios

Un cuptor de pizza profesional va avea intotdeauna un rol esential in bucataria unui restaurant, deoarece datorita timpului de scurt de coacere si a temperaturii ridicate, vei putea obtine pizza cu gust intens, blat fraged si crocant. Adesea, secretele pentru o reteta de pizza autentica sunt reprezentate de: cuptorul de pizza care sa atinga temperatura de minim 300 grade Celsius si evident, produse de cea mai buna calitate.

Asadar, factorul decisiv in obtinerea unei retete perfecte de pizza este fara doar si poate cuptorul de pizza profesional cu o temperatura si un timp de coacere optim, pe langa celelalte aspecte, precum calitatea si cantitatea ingredientelor.

Cum trebuie sa functioneze cuptorul de pizza ideal

Cu cat timpul de coacere este mai scurt, iar temperatura mai ridicata, cu atat pizza va fi mai gustoasa, iar blatul mai fraged si aromat. Asa cum am mentionat anterior, cuptorul de pizza ideal ar trebui sa atinga o temperatura de 300 grade Celsius, iar in aceste conditii, pizza se poate prepara in aproximativ 4-5 minute. Restaurantele ce isi concentreaza intreaga activitate exclusiv pe calitatea preparatelor si implicit pe satisfacerea clientilor, au bucataria echipata cu un cuptor de pizza profesional. Temperatura acestuia atinge 500 de grade Celsius, iar astfel pizza se poate coace intre 60 si 90 de secunde.

Cuptor Alfa Special Pizzeria

Daca iti doresti sa echipezi bucataria restaurantului tau cu un cuptor pizza potrivit pentru obtinerea celor mai delicioase preparate, iti recomandam Cuptorul Alfa Special Pizzeria. Acest model dispune de toate avantajele necesare pentru a obtine cea mai delicioasa pizza intr-un timp record:

  • Atinge temperatura de 450 grade Celsius in doar 30 minute;
  • Panoul de control permite reglarea cu usurinta a flacarii, a temperaturii si a radiatiei termice;
  • Se instaleaza usor si rapid;
  • Are o capacitate de 4 pizza;
  • Poti obtine 80 pizza/ ora;
  • Are o greutate de aproximativ 190 kg;
  • Face parte din gama premium;
  • Dispune de garantie timp de 1 an.

Reguli pe care trebuie sa le respecti inainte de a pune pizza in cuptor

Inainte de prepararea pizzei, asigura-te ca ai incalzit foarte bine cuptorul timp de 30 minute. Ca un sfat, la inceput, coace pe rand cate 3 pizza, astfel incat caldura sa poata patrunde in aluat. Daca ai un cuptor suficient de calitativ astfel incat sa atinga o temperature de aproximativ 500 grade Celsius, atunci vei reusi sa coci o pizza in maximum 90 de secunde. In alta ordine de idei, un cuptor cu capacitati mai reduse si cu o temperatura de doar 250 grade Celsius va reusi sa coaca o pizza in maximum 10 minute. Asadar, un cuptor de pizza calitativ poate reprezenta una dintre cele mai inteligente investitii.

Ps. Nu deschide usa cuptorului in timpul prepararii pizzei, indiferent de cat de intemeiat ar fi motivul pentru care o faci!

Daca iti doresti o oferta personalizata pentru un cuptor profesional de pizza, contacteaza-ne si iti stam la dispozitie cu toate informatiile necesare, astfel incat sa iei cea mai buna decizie.

Loading...