Radio Simplu

Cum să faceți ca planta care aduce bogăţie, Copacul banilor să înflorească?

Timp de sute de ani, Copacul banilor, Arborele de jad sau Crassula a fost considerat un simbol al bogăției și al succesului financiar, un talisman al banilor. Toată lumea a văzut această plantă frumoasă cu frunze cărnoase, dar puțini au avut norocul să vadă copacul banilor înflorit.

Se spune și chiar se crede că, în cazul în care copacul banilor înflorește, este timpul să vă așteptați la o creștere semnificativă a veniturilor. Deci, cum totuși să convingem copacul banilor să înflorească și să aducă noroc în casă?

Condiții pentru înflorirea copacului banilor:
Înflorirea copacului apare de obicei nu mai devreme decât după 5-10 ani de viață a plantei. Pentru a face planta să înflorească, trebuie să respectați o serie de condiții:

1. Ca orice suculentă, planta are nevoie de udare foarte moderată. Deci, ar trebui udată cu apă nu mai mult de o dată la două săptămâni. Multă apă este fatală pentru aceasta.2. Este important ca copacul banilor să stea într-un loc luminos și să se bucure de lumina zilei cât mai mult timp. Astfel, aceasta va avea mai multe șanse să înflorească.

3. Fertilizați și hrăniți planta. Puteți utiliza aceleași îngrășăminte ca pentru cactuși.

4. Primăvara, când trece frigul, transferați planta la aer curat sau mai des aerisiți apartamentul.

5. Pe măsură ce floarea crește, transplantați-o periodic într-un nou ghiveci. Ghiveciul nu trebuie să fie prea adânc. Cu o cantitate mare de pământ, rădăcina copacului se întinde în jos, iar planta în sine, în sus, ceea ce o face subțire și slabă.

6. Îndepărtați frunzele vechi și deteriorate la timpul potrivit.

„Hrăniți” planta cu fertilizatori pe bază de fosfat de potasiu.

Pentru a crește energia acestui paznic al bunăstării casei dvs, respectați următoarele sfaturi:

Semne populare, ce se referă la Copacul banilor:
1. Acordați o atenție deosebită Arborelui de jad. Faceți-vă prieteni cu el. Copacul banilor adoră comunicarea. Povestiți-i copacului despre problemele dvs financiare, mulțumiți-i pentru ajutor și împărtășiți-vă cu planurile financiare pentru săptămână.