Radio Simplu

Cum să dai gata femeia care îţi place – 5 paşi simpli ca să ajungi la inima ei

Contrar a ceea ce se vehiculează, nu doar bărbaţii cu bani, cu un fizic reuşit şi inteligenţi reuşesc să aibă orice femeie îţi doresc. Orice bărbat poate cuceri inima femeii iubite dacă respectă aceste reguli simple:

1. Nu merge la prima întâlnire fără un buchet de flori

La prima întâlnire nu e nevoie să faci ceva prea ieşit din comun ca să o impresionezi. Nu merge însă niciodată la o primă întâlnire fără să îi aduci flori. Dacă vrei sa accepte să iasă din nou cu tine nu uita de flori şi creează o atmosferă romantică pentru voi doi.

2. Orice femeie îşi doreşte un partener care să o ocrotească şi care să o facă să se simtă iubită

Dacă consideri că nu te încadrezi în această categorie, atunci e mai bine să renunţi din start. Dacă însă o iubeşti şi vrei să rămâneţi împreună, dovedeşte-i că se poate baza pe tine şi că nu se va simţi niciodată singură atunci când sunteţi amândoi.

Dacă partenera ta îţi povesteşte despre un lucru pe care şi-l doreşte foarte mult, surprinde-o cu un cadou. Încearcă să nu fie un cadou clasic şi nici banal şi mai ales, n-o lăsa să-şi dea seama că i-ai cumpărat ceva.

3. Femeile adoră să fie elegante şi să fie la curent cu ultimele tendinţe în modă

Un bărbat îndrăgostit trebuie să încerce să ajungă să-şi cunoască foarte bine partenera, gusturile, preferinţele şi felul ei de a fi. Fiecare femeie are anumite preferinţe care o fac fericită, aşa că nu ezita să le cunoşti şi tu pentru a putea să o faci să zâmbească.

4. Femeile adoră să simtă că sunt importante pentru partenerul lor

Dacă te comporţi ca un adevărat gentleman şi nu îi dai niciodată motive să creadă că nu îi vei fi mereu alături, atunci ea te va iubi şi te va stima fără să îţi ceară prea multe în schimb.

5. Dacă îţi place o femeie nu exagera atunci când îi faci curte, ia lucrurile pas cu pas

De multe ori, bărbaţii aleg să copleşească femeia pe care o plac cu mesaje şi atenţii, iar de multe ori, aceasta nu îşi doreşte o astfel de apropriere exagerată. Lasă lucrurile să decurgă de la sine şi nu te grăbi.

Dacă ea e aleasa, te va accepta până la urmă.