Radio Simplu

CUM S-A ÎMBRĂCAT DANIELA CRUDU ÎN NOAPTEA DE REVELION! NOU IUBIT A SCOS-O LA RESTAURANT

GALERIE FOTO (2)

Doamnele și domnișoarele pun mare preț pe ținuta cu care pășesc în noul an și și-o pretătesc cu mult timp înainte. Nu se știe dacă Daniela Crudu a procedat așa… dar un lucru este sigur: și-a dorit să atragă atenția tuturor, nu doar pe a noului ei iubit bogat și a reușit! Focoasa brunetă a purtat o rochie foarte sexy în noaptea de Revelion, iar bărbatul cu care se iubește în prezent a scos-o la un restaurant de lux din Viena.

Chiar dacă se află într-o vacanță peste hotare, Daniela Crudu a urmărit printre picături Revelionul cu Dan Negru, show pe care l-a filmat înainte să plece din România. Ea a retrăit unele dintre momentele petrecute pe platourile de filmare de la Antena 1 și a publicat o filmare pe Story-ul de la Instagram.

Citește și: TOP 20 – Cele mai rușinoase gafe vestimentare ale vedetelor la plajă. Daniela Crudu, de exemplu, a rămas cu sutienul în mână și e doar pe locul doi. Să vezi cine e pe primul loc, imaginile sunt fabuloase

După ce a schiat alături de iubitul ei, Daniela Crudu a mers la restaurantul hotelului de lux din Viena în care s-au cazat și au sărbătorit Noul An. Vedeta a imortalizat una dintre clipele petrecute în noaptea dintre ani și a făcut publică imaginea. După cum puteți vedea, bruneta a ales să poarte o “little black dress” cu o croială provocatoare și un decolteu amețitor. Fotografia postată pe Instagram în noaptea de Revelion a fost însoțită de gânduri pozitive.

“#happynewyear2020 #happiness #love #???? #health #goodvibes #specialmoments #lovely #blessed #faith ???? #lamulțiani2020 #fericire #iubire #sănătate #vibebun #momentespeciale #încântător #binecuvântată #credință” este mesajul transmis de Daniela Crudu la începutul lui 2020.â

Daniela Crudu a renunțat la postul de asistentă TV
Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989. În vara lui 2017, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membrii ai echipei sunt: Cătălin Bordea şi Vika Jugulina.

Citește și:Câți bani cerea Daniela Crudu pentru o partidă de amor. Tarifele altor vedete de pe piață

Cu toate că a plecat din emisiunea în care i-a înnebunit pe bărbați cu mișcările și ținutele ei, Daniela Crudu continuă să apară în diferite proiecte de televiziune. Printre acestea se numără: “Asia Express”, “Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin” și “Ultimul Trib”.