Radio Simplu

CUM S-A ÎMBRĂCAT ANAMARIA PRODAN LA PETRECEREA DE REVELION! A ÎNNEBUNIT ȘEICII DIN DUBAI

Anamaria Prodan a fost în centrul atenției la petrecerea organizată pentru Revelion 2020! Cu Laurențiu Reghecampf alături și trei dintre copiii lor, sexy impresara i-a înnebunit pe șeicii din Dubai!

Cum s-a îmbrăcat Anamaria Prodan la petrecerea pentru Revelionul 2020
La 47 de ani, Anamaria Prodan arată senzațional și nu ezită să poarte ținute provocatoare atunci când merge la diferite evenimente. Iar la petrecerea de Anul Nou, fosta prezentatoare de la Pro TV a fost la înălțime! Ea a purtat o ținută feminină la puterea masculin… Decolteul și florile roșii aplicate pe costumul închis la culoare i-au făcut pe mulți dintre șeici să ofteze. Celebra impresară i-a avut alături în noaptea dintre 2019 și 2020 pe soțul ei, Laurențiu Reghecampf, Luca, Bebeto, Sarah, și câțiva prieteni – ei au făcut poze de album în timpul petrecerii și le puteți vedea în galeria foto a articolului.

Înainte să plece la petrecerea organizată într-un local de lux din Dubai, Anamaria Prodan s-a pozat într-o rochie scurtă neagră și cu pantofi în picioare, iar lângă ea se afla un buchet de trandafiri în formă de inimă.