Radio Simplu

Cum păstrează Oana Roman romantismul în cuplu. Acesta pare să fie secretul unei relații fericite

Într-o perioadă în care relațiile se destramă pe bandă rulantă pentru că partenerii nu-și mai fac timp unul pentru celălalt, nu mai au răbdare unul cu altul, nu mai comunică eficient sau, pur și simplu, nu știu ce să facă pentru a-și păstra relația, Oana Roman pare să fi descoperit secretul. Vedeta mizează pe romantism. Cum păstrează Oana Roman romantismul în cuplu? Simplu.

Gurile rele nu-i dădeau multe șanse cu Marius Elisei. În ciuda previziunilor negativiste și descurajatoare, cuplul Oana Roman și Marius Elisei pare să fie unul dintre cel mai bine sudate cupluri din showbizzul românesc.

Cum păstrează Oana Roman romantismul în cuplu
Invitata Cristinei Șișcanu la emisiunea pe care aceasta o moderează pe Facebook, Oana Roman a dezvăluit metoda ei pentru păstrarea romantismului în cuplu: ‘La mine este regulă. Noi, cel puțin o dată la o lună, plecăm două zile, orice ar fi, doar noi doi. Nu contează că mergem la nașa mea la Pitești sau în altă parte. Important e să fim doar noi doi. O lăsăm pe Iza cu mama și plecăm. O făceam și când era mica ea. Nu a murit nimeni că a stat departe de copil două zile. Alea 48 de ore, din când în când, contează foarte mult pentru relație. E foarte important să te rupi, să-ți faci timp doar pentru tine și el’, a declarat Oana Roman pentru sursa citată.

Oana Roman: “Încercările vin mai degrabă către cei care au puterea sa le ducă”
La scurt timp după ce a fost prezentă în emisiunea Cristinei Șișcanu, Oana Roman a postat pe Instagram o poză însoțită de un text care i-a făcut pe internauți să cadă pe gânduri. Textul pare să ascundă o suferință profundă.

“Viața este o sumă de încercări , pentru unii mai multe si mai grele! Ele vin mai degrabă către cei care au puterea sa le ducă! Fiecare încercare este însă o cale de a evolua, de a conștientiza cata putere ai si cata putere are Dumnezeu in a te îndruma spre calea cea bună, spre a ieși din orice impas ! In orice încercare grea trebuie sa vedem o sansa in a deveni mai puternici, mai buni , mai fericiti ! Never give up! And God will guide us!”