Radio Simplu

CUM O CHEAMĂ CU ADEVĂRAT PE ANDREEA MARIN. CARE ESTE PRENUMELE DE CARE NIMENI NU ȘTIE

Andreea Marin a fost un dintre cele mai de succes prezentatoare din România. În ultimii ani s-a retras din lumina reflectoarelor, dar este în continuare la fel de activă, fiind implicată în numeroase proiecte. Nu se știu prea multe detalii din viața vedetei, a fost destul de discretă de-a lungul timpului. Multă lume nu știe nici măcar numele complet al vedetei.

Numele din buletin al fostei prezentatoare tv este Andreea Violeta Marin Bănică. „Suntem Violete din mamă în fiică, mama purta acest nume, apoi eu l-am moştenit, Andreea Violeta mă numesc. Apoi l-am dăruit mai departe fiicei mele, Ana Violeta”, a spus Andreea Marin acum ceva timp, potrivit viva.ro.

Ștefan Bănică și Andreea Marin au fost căsătoriți timp de șapte ani. După divorț, Andreea a decis să păstreze numele tatălui copilului ei. „Numele meu în buletin este în continuare Bănică, pentru că nu suntem atât de supăraţi. Suntem divorţaţi în acte, dar relaţia dintre noi acum este chiar mai bună decât cea din timpul căsniciei. Această experienţă ne-a maturizat. Las lucrurile să se așeze”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin și relațiile amoroase
Andreea Marin a avut mai mulți soți de-a lungul timpului, însă susține că abia acum și-a întâlnit sufletul pereche.

La 21 de ani s-a căsătorit pentru prima dată cu Cristian Gheorghiță care în prezent este director de marketing la Prima TV. Relația s-a terminat la cinci ani după căsătorie. Iar în 2006, vedeta s-a recăsătorit cu Ștefan Bănică Junior, alături de care a făcut și primul copil, pe Ana Violeta. Mariajul s-a încheiat după șapte ani.

După Ștefan Bănică, Andreea Marin și-a refăcut viața alături de Tuncay Öztürk, un medic turc, fizioterapeut și osteopat, însă și în acest caz s-a ajuns la un divorț. Iar de trei ani vedeta trăiește o poveste incredibilă alături de Adrian Brancoveanu, despre care susține că este cu adevărat sufletul ei pereche.