Radio Simplu

Cum ne putem înțelege mai bine cu șeful în funcție de zodia acestuia

Uneori este mai bine să fim pregătiți cu toate armele atunci când vine vorba despre șefii noștri, în special dacă ne dorim o mărire de salariu sau un concediu prelungit. Iată care sunt modurile prin care poți să-i intri mai bine pe sub piele, în funcție de zodia lui:

Berbec

Un astfel de lider se bazează pe nevoia de control și adoră să le dea celorlalți indicații. Asta nu înseamnă că se așteaptă mereu să le asculți. Dacă ai curaj să te arăți un pic mai mult cu adevărat, indiferent de cei vei cere, trebuie să înveți să îi faci față.

Taur

Acești șefi pot aprecia ordinea și stabilitatea și vor merge mereu pe ideea unui plan simplu dacă există hibe și șansa de nereușită. Cu alte cuvinte, va trebui să aveți răbdare și să insistați pentru schimbări pe termen lung.

Gemeni

Dacă îți menții șeful interesat, nu vei avea probleme. Îl vei ofensa dacă ești plictisitor și dacă joci totul prea sigur. Nu îți face griji că împărtășești prea multă informație cu ei, este mai rău invers.

Rac

Aceștia vor să știe care este valoarea ta în familia de la muncă. Dacă faci un efort în plus către firmă, aceștia vor vedea și vor aprecia. În momentul în care încep să te aprecieze, îți vor oferi lucruri înapoi.

Leu

Dacă ai un simț stilistic deosebit și puțin fler, vei avea mult succes cu șefii Lei. Vor respecta că ești propria ta persoană, tot ce trebuie să faci este să strălucești și să arăți bine, dar nu mai bine ca ei.

Fecioară

Nativii pun preț pe precizie și eficiență mai mult decât orice, să nu mai menționăm punctualitatea. Arată-le că munca ta este ceea ce își doresc. Arată-le că ești pregătit pentru orice, la orice oră.

Balanță

Deși par fințe blânde, atunci când sunt șefi sunt mult mai complicați și mai pretențioși. Ești evaluat după modul în care privești situația politică, după prestația de la locul de muncă și după modul în care te îmbraci.

Scorpion

Un șef Scorpion se așteaptă la loialitate și discreție, la control de sine, mai ales atunci când ești sub presiune, este neapărat necesar. Fără scuze. Acești șefi apreciează atunci când oferi tot ce ai mai bun pentru proiect.

Săgetător

Un astfel de șef trebuie să vadă imaginea în ansamblu. Asta include scopuri pentru viitorul companiei, dar și al tău. Trebuie să fii deschis, să nu refuzi ideile imediat, chiar și atunci când sunt groaznice.

Capricorn

Un angajat de bază care își menține poziția este ceea ce caută un manager Capricorn. Totuși, nu vă lăsați păcăliți de atitudinea rece. Vor risca dacă li se pare că le oferi o idee bună!

Vărsător

La locul de muncă, aceștia vor să se simtă mai mult coordonatori și mai puțin șefi. Totuși, îți vor aminti destul de repede că sunt șefii tăi dacă pretinzi prea multp autoritate.

Pești

Șefii Pești sunt mai ciudați decât par. Trebuie să rămâi mereu în alertă cu ei și să nu te lenevești niciodată. Dacă produci rezultate în mod constant, și păstrezi nevoia de joacă a acestora deschisă, cel mai probabil vei fi preferatul lor.