Radio Simplu

Cum ne-a păcălit Kate Middleton ani la rând

Kate a impresionat mereu prin ținutele ei impecabile, prin fizicul ei fără cusur, prin zâmbet și prin grație, prin bunătate și prin părul perfect, care părea aranjat mereu, șuviță cu șuviță. După ce s-a căsătorit cu prințul William au apărut tot felul de zvonuri. S-a zis că și-a albit dinții, ba chiar că și-ar fi pus câțiva, ca să aibă dantura perfectă, că are operații estetice ba la nas, ba la pomeți. Zvonurile au fost negate cu vehemență de reprezentanții Casei Regale Britanice. Și, totuși, un lucru nu s-a spus până acum. Și de data asta, cu greu o să mai poată nega cineva.

Atunci când ne gândim la Ducesa de Cambridge, printre primele lucruri care ne vin în minte se numără părul său bogat și sănătos.

Orice schimbare de look, oricât de mică, în ceea ce privește șuvițele sale (precum tunsoarea cu breton afișată recent) devine titlu pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume.

Un hairstylist celebru consideră, însă, că look-ul impecabil afișat de ducesă ar fi rezultatul unor extensii: Uitându-ma la pozele de dinainte și de după, opinia mea în calitate de profesionist este că aceasta a apelat la extensii, întrucât părul său pare mai bogat și mai strălucitor în ultimele luni’, a declarat Inanch Emir pentru revista Britains Now.

Se pare că ducesa și-ar fi îmbunătățit look-ul cu ajutorul extensiilor gradat și discret, fără ca cineva să-și dea seama până acum.