Radio Simplu

Cum minte fiecare zodie. Semnele la care trebuie să fii atent pentru a-i prinde cu minciuna

Minciuna este o parte intrinsecă a naturii umane, dar modul în care fiecare zodie minte și cum gestionează minciunile poate varia.

Astfel, să vedem cum se manifestă minciuna în cazul fiecărei zodii, conform astrologiei.

Berbec
Berbecii nu sunt mari fani ai minciunii, deoarece nu văd rostul în a minți. Nu au răbdare pentru consecințele dramatice care pot apărea atunci când ești prins într-o minciună. Dacă totuși mint, o fac în principal în legătură cu lucruri banale și neînsemnate.

Taur
Taurii încăpățânați adoră să-și croiască drumul. Dacă acest lucru implică distorsionarea adevărului pentru a obține ceea ce își doresc, o vor face fără să stea prea mult pe gânduri. Cu toate acestea, recurg în general la minciuni mici și nesemnificative, care servesc doar ca o scurtătură către atingerea dorințelor lor.

Gemeni
Gemenii au în general o imaginație foarte bogată și au nevoie mereu să fie în centrul atenției. În acest context, pot inventa detalii și povestiri incredibile pentru a-i impresiona pe ceilalți. Sunt atât de buni în acest domeniu încât puțini oameni îi suspectează că mint.

Rac
Racii, fiind loiali și grijulii, vor minți doar pentru a-și proteja persoanele dragi, fie pentru a-i feri de alții, fie pentru a-i proteja de propriile sentimente. Pentru ei, minciuna este o modalitate de a pretinde că totul este în regulă în fața celor dragi, chiar și atunci când nu este adevărat. Și atunci când mint, o fac cu cele mai bune intenții.

Leu
Leii doresc mereu să fie în centrul atenției și să aibă admiraţia celor din jur. Povestea pe care o spun poate începe de la un lucru adevărat, dar poate deveni o exagerare periculoasă. Cu cât audiența este mai entuziasmată de povestea lor, cu atât exagerarea devine mai intensă.

Fecioara
Fecioarele analitice vor evita să mintă, dacă este posibil. Ele consideră că riscul de a fi descoperite într-o minciună este prea mare, astfel că preferă să se confrunte cu adevărul, indiferent de natura acestuia. Excepția apare în situațiile în care adevărul ar putea împiedica rezolvarea unei probleme, dar chiar și atunci, Fecioarele vor evalua toate opțiunile înainte de a decide dacă merită să mintă.

Balanța
Balanțele, fiind semnul cel mai diplomatic, vor recurge la minciună atunci când consideră că este necesar și benefic. Deoarece nu exagerează și nu își ascund minciunile, oamenii pot să le creadă fără să realizeze că au fost mințite de Balanțe, până când este prea târziu.

Scorpion
Scorpionii, fiind suspicioși și uneori manipulatori, cunosc arta minciunii. Minciunile lor sunt motivate în primul rând de prudență, deoarece analizează atent fiecare aspect al situațiilor în care se află, pentru a decide ce minciună este cea mai potrivită în circumstanțele respective.

Săgetător
Săgetătorii, întotdeauna prietenoși și sociabili, mint foarte rar. Pentru ei, prieteniile și relațiile personale sunt valoroase și nu doresc să le pună în pericol prin minciuni. Dacă simt că trebuie să mintă, o vor face doar atunci când consideră că este inevitabil și, de obicei, va fi vorba despre o minciună serioasă, nu una minoră.

Capricorn
Capricornii urăsc minciuna mai mult decât orice alt semn astrologic. Ei sunt în principiu onești și nu doresc să mintă. Datorită caracterului lor de încredere, se opun minciunii în orice formă și în orice scop. Dacă se întâmplă să mintă despre ceva, nu vor ascunde acest lucru prea mult timp, deoarece simt vinovăție și, în cele din urmă, vor alege să spună adevărul.

Vărsător
Vărsătorii, asemenea Gemenilor, sunt foarte creativi și spirituoși când vine vorba de a povesti. Minciunile lor sunt adesea prea bune pentru a fi adevărate, dar le servesc foarte bine și puțini oameni le contestă.

Pești
Peștii, fiind semnul cel mai sensibil, de obicei nu mint. Dacă aleg să mintă, au un motiv întemeiat, fie pentru a-și proteja persoanele dragi, fie pentru a-și proteja propriile emoții. Dat fiind sensibilitatea lor și atenția lor la detalii, oamenii nu le pot reproșa când minciunile lor sunt expuse.

Astfel, fiecare zodie abordează minciuna în felul său. Fie că o utilizează pentru a obține ce își doresc, pentru a proteja persoanele dragi sau pentru a atrage atenția, semnele zodiacale dezvăluie cum mint și care sunt semnele care pot fi recunoscute prin minciunile lor, scrie citymagazine.si.