Radio Simplu

Cum l-a cerut Andreea Bălan… de naș pe Aurelian Temișan. „Ultimii 7 ani i-au apropiat și la bine, și la necaz”

Andreea Bălan face nuntă și botez la mijlocul lunii septembrie, ea urmând să ajungă la altar cu tatăl celor două fiice ale sale, George Burcea, dar și să o creștineze pe Clara, mezina familiei. Artista și soțul ei au ales ca părinți spirituali doi colegi de breaslă.

După un consiliu de familie, Andreea și George au decis că-i vor ca nași pe Aurelian Temișan, cântăreț, actor și coleg de emisiune cu Andreea, și pe soția lui, actrița Monica Davidescu. Nu au ales un cadru special pentru a-i face propunerea lui Aurelian, ci l-au luat la o vorbă la finalul unei zile de filmare. Despre cât de surprins a fost acesta ne-a vorbit Monica.

„Eu și Aurelian vom fi nașii Andreei, ai lui George și ai fetiței. Propunerea a venit pe fondul unei prietenii mai vechi, pentru că Aurelian o știe pe Andreea Bălan încă de la debut, iar ultimii 7 ani pe care i-au petrecut împreună la „Te cunosc de undeva!” i-au apropiat și mai tare și la bine, și la necaz. Propunerea a venit chiar la una dintre înregistrările emisiunii, când, la sfârșitul zilei, George a venit, vezi, Doamne, să o ia pe Andreea acasă și atunci amândoi l-au luat pe Aurelian deoparte și i-au propus așa, emoționant, să le fim nași. Eu nu puteam fi acolo, pentru că aveam spectacol în ziua respectivă, dar când am ajuns acasă, Aurelian mi-a zis: „Stai jos, ca să îți fac propunerea!” „, a povestit Monica Davidescu pentru Libertatea.

„Eu, care de obicei nu rămân fără cuvinte, am rămas fără cuvinte”

Într-o primă fază, Aurelian Temișan a crezut că Andreea Bălan îl vrea ca naș pentru creștinarea mezinei. Apoi, s-a lămurit că dacă acceptă propunerea colegei și prietenei sale, va fi în dublu rol: naș de botez, dar și de cununie.