Radio Simplu

Cum imbatraneste fiecare semn zodiacal

Anii trec peste fiecare dintre noi, indiferent de zodie. Însă felul în care îmbătrânim ține și de caracteristicile semnului zodiacal care ne guvernează. Vezi dacă îmbătrânești frumos, în horoscopul de mai jos.

BERBEC

Berbecul îmbătrânește ca la carte: firea lui rebelă se transformă într-una tot mai docilă, mai așezată. Berbecul are un curs firesc al vieții: în adolescență și la maturitate este extrem de căpos, arogant și chiar agresiv, iar la bătrânețe este atât de calm încât ai crede că e vreo altă zodie.

Taurul îmbătrânește precum un copil. Apar niște riduri pe ici pe colo dar acest semn zodiacal își păstrează aura angelică și voioșia chiar și la 70 de ani.

GEMENI

Gemenii îmbătrânesc înțelept. Nativii acestui semn zodiacal sunt nevoiți să treacă prin multe situații dificile, care îi vor căli de-a lungul vieții.

RAC

Racul îmbătrânește fără a se gândi cu spaimă la anii adăugați în buletinul său. Acest nativ pare că nu pune mare preț pe vârstă și continuă să se poarte la fel.

LEU

Leul îmbătrânește cu multe complexe la bord. Acesta începe să regrete încă de la 50 de ani lucruri pe care nu le-a făcut la timpul potrivit din lene sau teamă.

FECIOARĂ

Fecioara este una dintre semnele zodiacale care învață să fie liberă cu cât înaintează mai mult în viață. Spiritul ei acaparator se dezvoltă odată cu vârsta și îi molipsește și pe ceilalți cu inteligența și umorul propriu.

BALANȚĂ

La fel ca și Fecioara, Balanța își dă mai multă voie, mai mult curaj să facă anumite lucruri abia la bătrânețe.

SCORPION

Scorpionul îmbătrânește la fel cum și-a trăit tinerețea: fără măsură – totul dus la extreme. Atenție! O viață haotică le poate aduce boli grave după 60 de ani.

SĂGETĂTOR

Săgetătorul îmbătrânește într-un mod umil. Învață abia la vârsta a treia care sunt cele mai importante lucruri în viață, detașându-se de lucrurile materiale.

CAPRICORN

Capricornul îmbătrânește destul de singur din cauza incapacității sale de a lăsa deoparte sarcasmul și înțepăturile. Oamenii tind să îl izoleze deoarece nu suportă aciditatea acestui nativ, care nu se mai sfârșește.

VĂRSĂTOR

S-ar putea spune că Vărsătorul nu îmbătrânește niciodată. Chiar și la 60 de ani, acest nativ își va găsi ceva creativ de făcut și va fi foarte activ până în clipa în care închide de tot ochii.

PEȘTI

Nativul Pești trece la următoarea etapă a vieții cu multe regrete dar împlinit în același timp. Principalul scop este să aibă o familie cu mulți nepoți – asta le aduce fericirea supremă.