Radio Simplu

CUM I-A “FURAT” PAPI SOȚIA MENTORULUI SĂU

GALERIE FOTO (6)

Acesta este, fără îndoială, cel mai mediatizat nou cuplu din România. Cum i-a “furat” Alexandru Papadopol soția lui Adrian Titieni. Lovitura este cu atât mai cruntă cu cât bărbatul încornorat l-a ajutat pe “Papi” să intre la facultate și l-a distribuit în primele roluri.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit și păstrează o relație amiabilă datorită fetiței lor, Ruxandra. În mediul online a apărut o informație conform căreia bărbatul este foarte apropiat de Adriana, soția actorului Adrian Titieni.


“Ne întrebăm ce o fi văzut «Papi» la ea!”
Mărturiile unui apropiat al fostului cuplu sunt de-a dreptul incredibile.

“Adrian Titieni a fost înșelat de soție cu Alex Papadopol. Cei doi bărbați se cunosc foarte bine. Adrian chiar are o relație cu familia lui Alex. Adrian a fost cel care l-a ajutat pe «Papi» să intre la facultatea de teatru și film. L-a sprijinit enorm în carieră. Și, drept, «răsplată», i-a «furat» soția. Noi, cei care suntem apropiați de Ioana și Alex, ne întrebăm ce o fi văzut «Papi» la ea (n.r. soția lui Adrian Titieni) din moment ce este mai în vârstă ca el și nu la fel de frumoasă ca Ioana”, a dezvăluit sursă din anturajul lui Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină.

Concluzia este că Alexandru Papadopol și Adriana Titieni ar forma cel mai neașteptat cuplu din showbiz-ul autohton. Suprinzător este și că “Papi” ar fi uitat de ajutorul primit de la cunoscutul actor și nu ar fi avut niciun impediment să-i “fure” soția.

Loading...