Radio Simplu

Cum este Gina Pistol acasă?

Smiley și Gina Pistol sunt împreună, iar artistul a recunoscut pentru prima dată relația în interviul acordat pentru numărul de octombrie al Revistei Unica.

Smiley este unul dintre cei trei protagoniști ai copertei Unica, iar cea care a reușit să deschidă și să pătrundă dincolo de porțile casei artistului este întocmai Amalia Enache, îndrăgita prezentatoarea de televiziune care, în această ediție, și-a asumat rolul de redactor-șef.

Smiley și Gina Pistol au făcut deja pasul cel mare și locuiesc împreună, iar atmosfera este una de poveste, după cum artistul însuși povestește: „Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Apoi, pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Câteodată mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant… și mai sunt scene, dar e foarte complicat să îți explic (râde).” – a declarat, în exclusivitate, Smiley în Revista Unica.